DJ na svatbu

Plzeň 30.7.2022

V kalendáři poslední červencový víkend a v mém kalendáři ještě v červenci svatba Hanky a Jirky. Mladý pár chtěl využít mých služeb Svatební DJ od večerní párty, jelikož v restauraci Kalikovský mlýn v Plzni mají svatební obřad v ceně. Byli to klienti restaurace se kterou už několik let spolupracuji a tak mě nevěsta Hanka kontaktovala na základě doporučení z Kalikováku od Jirky Krušiny tedy provozáka. S Hankou a Jirkou jsem měl schůzku pár dní před jejich krásnou svatbou, kde jsem si řekli co a jak a kdy.

Mé služby DJ na svatbu chtěli novomanželé využít od 16 hodin po krájení dortu, kdy se odešli fotit a já zatím hrál pro jejich asi 60 -ku svatebních hostů příjemnému podbarvení sobotního svatebního odpoledne.

V 17:30 byl na programu hod kyticí a já si hned po hodu kytkou vzal na mušku ty nejmenší svatebčany a hrál jsme pro ně ty největší dětské fláky! Asi 6 dětí si diskošku s rodiči užili a kolem 18 hodiny už jsem zval na taneční parket čerstvé novomanžele Hanku s Jirkou. Lucka Vondráčková a Láska na 100 let byla jejich první společnou skladbou a následoval Karel Gott s písní každý svou lásku potká, což byla píseň pro rodiče. Na ukázku jejich prvního tance se podívejte na sociální sít“ Tiktok. Jen, at“ vás to neklame, výše píšu na taneční parket, ale na terase Kalikováku jak jistě dobře víte žádný parket není. Josu tam dlažební kostky a zelený pažit u řeky, tak právě zde se taneček odehrával. Třetí skladbou byla hitovka Perfect od Eda Sheerena a pak už to jelo samo.

 Večerní hudba na svatbu v rukách DJ na svatbu byla sestavena přesně tak, jak novomanželé chtěli. Od mladých po starší, kdy jsem opět zvolil hned na úvod večerní svatební oslava známější a starší skladby a postupně přidával i jiné třeba devadesátky. Po svatební hře novomanželský kvíz se zvedáním bot jsem pak na svatebčany připravil první rockovější sérii, kde jsem hrál Turbo, Katapult, Premiér atp. prostě bigbít, který na západě Čech nikoho neurazí a naopak vždy zvedne ze židlí svatebčany a přesně to byl také případ této sobotní svatby. 

Abych nezapoměl, tak před 22 hodinou ještě proběhla jedna svatební hra a sice královský svatební kočár. Ten jsme rozšířili o ještě 4 koně a speciální úkoly všech zúčastněných a byla to sranda!! Tohle byla druhá a poslední svatební hra a pak už jela pouze svatební oslava ve velkém stylu až do rána! A to doslova, kdy ženich kolem druhé hodiny ranní přišel, že si zaplatí ještě hodinové prodloužení, protože taneční parket ve 02 hodiny ráno čítal asi 35 lidí!!! To jse ještě neviděl, aby zůstala v tento čas i babička včetně rodičů. Hrála se převážně česká muzika, která měla největší úspěch a já myslím, že i nevěsta i ženich si pořádně zatancovali a svou svatbu si dosyta užili. 

Já děkuji za pozvání a přeji hodně štěstí na společné cestě životem! Váš svatební DJ – Petr Berka!

PS: v pondělí hned po svatbě mi nevěsta Hanka poděkovala na facebooku přímo pod článkem. Podívat se můžete kliknutím na tento odkaz facebooku

PS2: a ještě ženich Jirka, který napsal na vyhledávač Seznam.cz moc milé hodnocení. Koukněte sem na tento odkaz.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023