DJ na svatbu

Osvračín 23.7.2022

Na tuhle svatbu Týnky a Míry jsem se těšil jako malý kluk! Oba dva neskuteční pohodáři, sympatický, mladý a přátelští! Už na schůzce jsem si říkal, že to bude jízda a taky byla, ale nepředbíhejme. Mé služby DJ na svatbu si objednala tak trochu náhodou nevěsta Kristýnka. Náhodou proto, že chtěla mého kamaráda a kolegu, který ale týden před tím, než se Týnka ozvala si domluvil svatbu jiných klientů a tak dostali kontakt na mě. Mimochodem ten kolega je můj učeň a veškeré zkušenosti jsem předal právě jemu. I proto tedy Týnka věděla, že přijede ten zkušenější tedy zkušený DJ.

Jejich požadavky byly nazvučit i hudbu na svatební obřad a provádět i celým odpolednem a na večerní párty. Oba dva už byli na několika svatbách a tady se mi na schůzce líbila věta, kterou by si měly uvědomit i další nevěsty, že na hudbě se šetřit opravdu nemá. Oba dva viděli svatební DJ, kteří nepromluvili do mikrofonu ani slovo, kteří neudělali takovou tu TOP zábavu během večerní párty atp. Proto tedy byla velká investice do DJ na svatbu a dle jejich rezence se ztřejmě i vyplatila viz rezence dole od nevěsty po svatbě.

Jejich svatební místo bylo nedaleko Staňkova v obci Osvračín, kde se nachází na konci vesnice i mlýn Osvračín, který nabízí ubytování asi pro 25 osob a uspořádání svatební párty venku pod stanem nebo uvnitř, kam se vejde tak asi 45 svatebčanů. Jak to vypadalo na této svatbě se podívejte sami na můj IG nebo FB. Svatební obřad byl naplánovaný na zdejší zahrádce s rybníky, které je moc hezké pro potencionální novomanžele. Jen bych byl trochu pečlivější, co se týče výběru místa. Nechci říkat úplně, že to bylo všechno špatný, ale moc dobrý dojem na mě osobně a večer ani na nevěstu majitelé zdejšího mlýna neudělali.Prakticky ihned při mém příjezdu mi bylo řečeno, že v žádném případě nesmím pouštět Michala Davida atd. Řekl jsem dobrá, ale pokud ho svatbčané budou chtít, tak já nemám žádný blacklist od nevěsty, takže ho zahraju v případě přání na čež majitel ohrnul obočí a šel pryč…

Nicméně během večera nebo spíše odpoledne chodila majitelka za mnou, abych produkci ztišil. Bylo asi 19 hodin!! A já zase oponoval, že produce je na úřadu nahlášená a že nikoho min do 22 hod. nevyrušujeme. A co čert nechtěl, hosté chtěli Michala Davida, který byl trnem v oku zdejších majitelů. Kdyby se raději starali o svůj mlýn a ne o to, jeslti bude hrát Michal David atp., tak by možná na pánské toaletě bylo třeba mýdlo a nějaký ručník, protože nebylo kam si otřít mokré ruce! No je pravda, že nevěsta s ženichem už byli trochu unavení od toho dolézání za mnou, abych produkci stlumil. Celé to svatební odpoledne bylo fajn, počasí přálo a teploměr ukazoval skoro třicítku, ale pak to odpoledne uteklo jako voda. 

Občas jsme prohodili svatební hru a občas i nějakou tu dětskou písničku na kterou si zatančili v tom pařáku i další svatebčané. Byla to párty, které trvala až skoro do třetí hodiny ráno! Pak jsem se s Týnkou a Mírou rozloučil a odjel domů. Já chci strašně moc poděkpovat oběma za úžasný přístup! Musím říct, že kdyby tohle dělali i ostatní páry, tak by to šlo hned líp! Díky za tu zkušenost jako DJ na svatbu! Přeji Vám hodně štěstí a budu se těšit na svatbě některých z vašich přátel a mimochodem?!

 Děkuji za moc hezkou rezenci na facebooku! At“ se Vám v manželství daří a jste spokojeni do konce života! Váš svatební DJ Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023