DJ na svatbu

Praha 22.7.2022

A svatební víkend zase začíná! Tentokrát si mé služby DJ na svatbu objednala v dostatečně velkém předstihu nevěsta Denisa. Měla jasné požadavky, nazvučit svatební obřad a večer svatební párty pro asi 60-ku rodinných příslušníků a kamarádů a párty to byla pohodová! Svatební obřad byl naplánovaný na 11 hodinu dopolední. Slunce už v tu chvíli ohřálo teploměr až na 28 stupňů a očekával se další tropický den. 

Svatební obřad proběhl ve vodárenském prostředí v Praze 6 Nebušicích. Moc hezké místo na svatební obřad a ani by mě nenapadlo, že tady v tomto prostředí něco takového jde realizovat, ale opak byl pravdou a bylo to moc pěkné a romantické místo s rybníčkem. Vše měly na starost holky ze svatební agentury, takže aranžmá, výzdoba slavobrány a taky občerstvení s sebou přivezly. Na fotografie se určitě podívejte na můj IG nebo FB

Přejezd do hotelu Dolce Villa byl poměrně rychlý. Vodárna je vzdálená od hotelu asi 500 metrů, takže ani né minuta a už jste byli v příjemného klimatizovaném prostředí. Já jako svatební DJ už byl na místě připraven a čekal na příjezd svatebčanů. Netrvalo to dlouho a svatečani už byli svědky uklízení střepů po rozbitém talíři a podával se oběd! Kuřecí vývar a svíčková na smetaně se čtyřmi karlovarskými! No fantazie! Zde bych hotelu neměl co vytknout. Všude uklizeno, na toaletách ručníky, dostatek mýdla, obsluha výborná a ochotná a jídlo perfektní! Tohle místo má u mě zatím jedničku! A na jedničku byli i svatebčané, kteří se už po obědě nemohli dočkat společného tance Denči a Michala. 

Já jako zkušený DJ jsem se představil, pozval lidi do kolečka a hlavně pozval novomanžele! Je pravdou, že sklidili velký úspěch a ještě abych nezapoměl, následoval tanec pro rodiče. Svatební oslava pak začala poměrně brzy okolo 17 hodiny, ale když jste bylo v příjemném klimatizovaném prostředí, tak vám to bylo jedno a začalo se tancovat! Odhadl jsem správně sortu lidí, kteří měli rádi české písničky, starší písničky a taky bigbít. Ten měl největší úspěch! Premier, Katapult nebo Turbo atd. 

Svědek Kája taky připravil pro novomanžele jednu hru a to svatební novomanželský kvíz se zvedáním bot! Pozdě večer pak dostali prostor také mladí a to byly zase rychlejší pecky, takže si skutečně přišli na své všichni svatebčani. Svatební párty trvala asi až čtvrthodiny po půlnoci, kdy mi novomanželé přišli oznámit konec svatební párty.

 Já moc děkuji za všechno Denče a Michalovi a přeji hodně štěstí a at jim dětátko dlěá samou radost:-) Váš DJ na svatbu Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023