DJ na svatbu

Panorama Plzeň 6.8.2022

Po pátečním firemním večírku v Holýšově pro firmu Argam jsme se v sobotu 6.8.2022 těšil na svatbu Martinky a Honzy. Ta chtěla na svou svatbu po 14 letém vztahum a dvou dětech profesionálního DJ, který pobaví všechny její hosty a přátele. Je pravdou, že to byla malá svatba do 25 lidí, ale já tyhle svatby mám rád, protože tam vždy snáze zapadnu do rodiny a přijdu lidem více na chut‘. Jako zkušený DJ jsem se těšil zase na další výzvu a navíc domácí prostředí, hotel Panorama v Plzni, který dobře znám, tohle všechno hrálo do karet. 

Mé služby DJ na svatbu si Martinka objednala i s nazvučením svatebního obřadu. Na fotografiích můžete vidět, že obřad se odehrával na terase hotelu, která je zastřešená, ale nakonec nebylo potřeba, jelikož v sobotu bylo převážně oblačné počasí s teplotou do 22 stupňů. Všechny fotky najdete na mém FB a IG profilu. Svatební obřad byl stanoven na 14 hodinu a byl standardní. I hudba na svatbu byla přiměřená. Vše proběhlo podle plánu a následný přesun do restaurace byl po focení velice rychlý, jelikož nevěstě a spol po focení pěkně vyhládlo. Podával se hovězí vývar a jako hlavní chod svíčková na smetaně. Zde nic hodnotit nebudu, svatby v tomto hotelu už jsem hodnotil a vždy velice pozitivně! Popravdě se tento hotel po době v covidu hodně zlepšil, taky prošel rozsáhlou rekostrukcí a menší personální obměnou. Pojd’me ale dál na svatbu Marti a Honzy. 

Po obědě přišel na řadu dort a podvečerní focení. Svatebčané si zatím objednali kávu a mezi sebou prohodili řeč a sem tam prohodili řeč i se mnou. Jen, co se novomanželé vrátili z podvečerního focení, tak jsem pozval novomanžele na taneční parket. Připravená byla jejich první společná písnička a posléze i písnička pro jejich rodiče. Vím od nevěsty, že měli rádi Erose Ramazzottiho, Georga Michalea a další hvězdy spíše 80. a 90. let. Jen co proběhly oficiální tance, tak se rozběhla skvělá svatební párty, kde se od samého začátku tancovalo na ty největší hity a musím říct, že svatebčané včetně novomanželů nasadili laťku hned na ůvod svatební párty hodně vysoko!

 Svatební oslava Plzeň to byla jedna velká jízda, která ale byla na malou chvíli přerušena kvůli svatební hře, novomanželský kvíz se zvedáním bot. To byla jedna velká sranda, protože novomanželé začali kvíz samou neshodou. Ale pak to dohnali! Byla to parádní svatba a i já si ji moc a moc užil coby svatení DJ! Ještě jednou děkuji za pozvání Martině a Honzovi a jelikož oba žijí v Plzni, tak je celkem pravděpodobné, že se ještě třeba na nějaké svatbě jejich přátel ještě potkáme:-) 

Moc díky za pozvání a za všechno a přeji Vám hodně štěstí! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!
PS: ještě bych mále zapoměl na jejich ukázky prvního společného tance, kterou najdete na mé Tiktok profilu ZDE

PS2: hned v pondělí po tom, co jsme dopsal tento článek se pod článkem na FB (originál na facebooku) objevilo tohle milé psaní od nevěsty Martiny:

Milý Péťo, moc Ti děkujeme za perfektní nazvučení oficialit a skvělou párty. Všichni hosté byli nadšení a nakonec to rozjeli i ti největší lenoši

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023