DJ na svatbu

Fořtovna 26.8.2022

Svatba jako řemen! Tohle byla páteční svatba Týnky a Jakuba, kteří plánovali na svůj velký den tohle krásné místo, kam jezdím strašně moc rád a sice zámeckou Fořtovnu Obora u Kaznějova. Mé služby DJ na svatbu si objednala Kristýnka nevěsta a měla jasnou představu. Chtěla nazvučit svatební obřad, podbarvit příjemnou hudbou hostinu, večerní párty a provázení celým odpolednem jako svatební moderátor. A to vše pro jejich 100 svatebčanů, hostů, přátel a rodiny. Ano, veselka to byla opravdu velká a na Fořtovně letos jedna z těch největších. Bylo myšleno i na mokrou variantu a rozmístěny zde byly i velké stany. Pro další fotografie se podívejte na můj Facebook nebo Instagram.

Svatební obřad byl naplánován na pravé poledne a byl standradní v rukách oddávajících z Kaznějova. Krátce po skončení svatebního obřadu se svatebčané zdržovali na lopuce, kde probíhal obřad, aby se společně a po skupinkách vyfotili. Svatební oběd byl naplánovaný na 14:30 hopd. Ostatně bylo sice pod mrakem, ale teplota vzduchu letní a příjemná na 26 stupních. Ten den měly hrozit lijáky a silné bouřky, tak asi možná proto ty stany, které tam Týnka s Jakubem ještě na poslední chvíli pořídili. Slavnostní oběd se podával tradičně jako předkrm paštika, hovězí vývar a svíčková na smetaně z daňka. Zase jako vždy obrovská pochvala pro zdejší kuchaře! 

Po obědě se hosté bavili mězi sebou, popíjeli dobré pití a svatební odpoledne se přibližovalo k prvnímu tanci. Ten byl na programu až kolem 19 hodiny, ale ještě než začal, jsem zase jako zkušený DJ pobavil zejména ty nejmenší svatební hosty tedy děti. Na první tanec měli novomanželé písničku od Marka Ztraceného, který patřil celkově do jejich oblíbené hudby a zazněl ještě několikrát během večera. Navíc i po jejich prvním tanci byl Marek Ztracený znovu s písničkou Píseň rodičům právě pro rodiče a následovala písnička také pro hosty. Pak už na rozjezd Rybičky 48 a Svatební hymna na přání nevěsty a svatební oslava mohla začít!! 

Jako DJ na svatby jsem byl dopředu informován od novomanželů, že během svatební oslavy se bude hrát převážně české hudba a to se taky potvrdilo. Český bigbít zněl opravdu nesutále a bylo to to jediné, co na svatební hosty platilo. Svatební oslava tak měla jasnou cestu během které si všichni svatebčané přišli na své. 

A i já jako svatební DJ jsem si tuto veselku pořádně užil! A soudě dle novomanželů tedy Týnky a Jakuba, tak ti byli neskutečně spokojení, takže ppo rozloučení jsme zase odjížděl s pocitem dobře odvedené práce. Mějte se nádherně! Váš DJ na svatbu – Petr Berka !

PS: asi zřejmě až po líbánkách mi napsala Týnka milé hodnocení na vyhledávač Googl

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023