DJ na svatbu

Klatovy 20.8.2022

A do třetice všeho svatebního ještě jedna svatba v sobotu 20.8.2022 v Klatovech. Mé služby DJ na svatbu si již v předstihu rezervovala nevěsta Ivanka. Oba s Tomášem, ženichem bytem z Plzně, ale svatbu měli naplánovanou do Klatov. Bylo to místo o kterém jsem již slyšel hodně a je to místo poměrně nové a sice 100Dola Klatovy. Veselka to byla pořádná a svatebčanů mělo být celkem 90, takže svatba jako hrom! Já bych se chtěl na malou chvíli přece jen věnovat tomuto místu o kterém jsme slyšel, že zdejší obsluha je strašně nepříjemná na hosty. Musím říct, že to je totální blábol. Za barem dvě barmanky, které celé odpoledne a celý večer pendlovaly a byly neskutečně ochotné, takže za mě obsluha na podtrženou jedničku! Dále dávám jedničku i za perfektní jídlo a servis okolo a místo svatby taky za jedna, takže 100Dolu Klatovy na vaší svatbu rozhodně doporučuji a udělám to rád! Jedu na toto místo na podzim ještě jednou a už ted se nemohu dočkat! Pojďme ale na svatbu Ivči a Tomíka.

Tentokrát jsme jako svatební DJ neměl na starosti svatební obřad. Ten byl naplánovaný pro rodinu a nejbližší na 13 hodinu na zámku v Obytcích kousek od Klatov. Přejezd na místo svatební oslavy byl naplánován na 15 hodinu po focení a příjezd všech jejich kamarádů a přátel pak do 18 hodin. I můj příjezd byl posunutý, takže já na místo veselky dorazil na půl pátou.

Na místě jsem pak potkal fotografa Lukáše Potůčka a aby svatba měla správný směr a všichni měli všechno, tak o to se starala manželka mého kamaráda a zároveň koordinátorka SvatbasVeru.


První tanec byl naplánovaný na 18:30 hod., ale nakonec se s prvním tancem začalo až skoro před 21 hodinou. Na krátkou ukázku se můžete jako vždy podívat na Tiktok. Další fotky pak hledejte na IG nebo FB. Pořád se něco dělo, hrála se soutěž a novomanželé byli neustále v permanenci u svatebčanů. I tak jsem začal bavit v podvečer ty nejmenší svatebčany a přidal jsem do placu pár dětských písniček. To zkušený DJ vždy pozná, kdy je třeba trochu pozvednout náladu během veselky. 

Tahle veselka nebo taky svatební oslava měla ale správný šmrnc a já jsem rád, že jsem mohl sdílet spolu s Ivankou a Tomášem jejich krásný sobotní večer, kdy prakticky neustále pršelo, pršelo štěstí a tpelota v sobotu do nějakých 18 stupňů. I tak se po prvním tanci lidé zvedli a šli tancovat, aby si užili svatební párty svých kamarádů a tancovalo se na všechno! Nejvíce asi na české a slovenské skladby, taneční v sobotu moc ani nebyly v plánu, i když jsme jako svatební DJ zkoušel všechno, tak spíše hosté dávali přednost bigbítu. Ostatně jsme i v Klatovech na západě Čech a to je vždy znát! 

Já děkuji za výslužku a parádní večer, který jsem si, stejně jako svatebčané dosyta užil a přeji hodně štěstí v životě! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023