DJ na svatbu

Plzeň U Pramenů 27.8.2022

Svatební a zároveň poslední srpnový víkend nabídl ještě jednu svatbu a tentokrát jsem opět nejel daleko. Hotel U Pramenů mám de facto za barákem a navíc ten hotel, prostředí a svatby miluju! Tentokrát si na sobotu 27.8.2022 mé služby DJ na svatbu objednal ženich David. Velkej pohodář, který si bral za manželku Juditu, původem z Ukrajiny, ale již 20 let žijící v Česku. A tomu odpovídala i struktura svatebních hostů, kteří byli z Ukrajiny, ale taky z Maďarska a část i z Německa. Celkem tedy čtyři národnosti na svatbě, což jsme snad ještě za ta léta, kdy svatby dělám nezažil. Ale bral jsem to jako výzvu, tak jsem se těšil, že zase poznám novou kulturu, nové lidi atp. Proto si novomanželé vyhlídli mě. Já jako zkušený DJ bych s tím neměl mít problém a musím říct už na začátku, že tohle byla parádní svatba a svatební hosté strašně přátelští a miloučký. Děkuji za to

Novomanželé Judita a David měli svatební obřad v 13 hodin v kostele. Nevím, jaký kostel to byl, já dorazil do hotelu až na 15 hodinu a samotní hosté pak dorazili o 30 minut později, takže jsme to měl jen tak tak:-) Nakonec ještě probíhalo skupinové focení, takže jsem se stihl připravit opět venku na kryté terase, kde se může hrát do 22 hodiny. Pak je nutné kvůli hluku se přestěhovat do hotelu, což je necelých 10 metrů. Na fotografie se podívejte na můj IG nebo FB. Kolem 16 hodiny se podával hovězí vývar a panenka v pepřové omáčce, jako dezert pak svatební dort. Novomanželé pak odjeli na hodinové focení a svatební hosté chodili za mnou, že by chtěli tancovat! Ano tohle by se u nás českých hostů opravdu nestalo, aby lidé chtěli tancovat už kolem 17:30! Tak jsem zařadil pár písní i nějaký roc n roll, přidal i dětské písničky pro ty nejmenší a světe div se, neustále skoro všichni tancovali! Tohle se u nás opravdu nestává často, aby hosté tancovali skoro všichni! Zde bylo nějakých 37 svatebčanů. 

Na 19 hodinu dorazili novomanželé a první společný tanec byl na programu až ve 20 hodin. Na krátkou ukázku nacvičeného prvního tance se podívejte na sociální síť Tiktok, kde ji najdete v krátkém videu. Následovaly skladby pro rodiče a pak už se rozjela svatební oslava se vším všudy. Já jako svatební DJ sjsem během večera na přání ženicha zařadil i ukrajinské a maďarské skladby na které tancovali sbvatebčané daleko více, než na ty zahraniční profláklé! Byly to skladby lidové, které se hrají na jejich svatbách a byla to neskutečná párty, která pokračovala do druhé hodiny ranní! Moc děkuji za pozvání! I jako DJ na svatbu si vždy takovou svatbu užiju a jsme moc rád, že jsem mohl být Judit a Davide s Vámi! 

Přeji vám v životě jen to nejlepší v manželství a třeba zase někdy na svatbě vašich přátel, kde se potkáme! Mějte se krásně! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: na jejich svatbě jsme zajiťoval i rekvizity na fotokoutek, tak proto „paruka“

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023