DJ na svatbu

Plzeň U Pramenů 19.8.2022

Tohle byla panečku další skvělá svatba! Mé služby DJ na svatbu si vyhlídla nevěsta Denisa, která si mě objednala na svou svatbu s Markem na pátek 19.8.2022 do Plzně konkrétně do hotelu u Pramenů. Moc krásný hotel a stejně jako včerejší svatební místo, tak i to dnešní netřeba představovat nebo nějakým způsobem hodnotit, jelikož se jedná o skvělá místa, se skvělým jídlem, prostředím a lidským přístupem ze strany provozovatelů, takže i dnešní hodnocení zde nenajdete… Najdete tu ale informace o krásné veselce těchto sympaťáků Denči s Markem! Ti už společně vychovávali malou šestiletou holčičku Sofii. Nakonec se těch dětí se sešlo kolem 8, takže jsme holkám v podvečer udělali i dětskou diskošku:-)


Svatební oslava resp. obřad byl naplánován taky na to samé místo do hotelu u pramenů. Je tam přístřešek, kde se svatební obřady dělají a ten páteční Denši a Marka měl začátek na 12 hodinu. Proběhl standardní obřad a kompletně mnou nazvučený. Jen co skončil obřad a zaznělo společněé ANO, tak se hosté odebrali na společný oběd. Rodina byla uvnitř a další svatební hosté pak měli catering na terase. Na fotečky z této svatby se podívejte tradičně na můj IG FB. Najdete je pod článkem svatba 19.8.2022.


Před námi tak bylo poměrně dlouhé svatební odpoledne a příjemné počasí, které bylo skoro až tropické s teplotami do 28 stupňů. To odpoledne svatebčané strávili na místě povídáním si a popíjením, taky tam byly i jiné aktivity jako třeba fotokoutek Instax, který jsem kompletně zajišťoval jako svatební DJ. Blížil se podvečer a s ním i první společný tanec! Ten proběhl tam, kde svatební obřad tedy pod altánkem. Na krátké video, jak to novomanželům spolu moc slušelo se podívejte na Tiktok. Kliknutím na odkaz se otevře pouze video Denči a Marka. Po skončení prvního tance a tance s rodiči přišel na řadu i pohled do soukromí a to svatební hra novomanželský kvíz se zvedáním bot. I svatební hra měla velký úspěch, prootže do všeho povídala taky Sofinka, která vždy naznačila, kdo má pravdu:-)

Svatební oslava se rozeběhla stejně jako páteční večer a hned na začátku bylo jasné, že hrát se bude převážně taneční a novinková muzika! Samozřejmě, že přišly na řadu i tolik oblíbené české songy, ale jinak to byly fláky jako Takata, Pump It Up nebo Satisfaction či dokonce Timmy Trumpet a další fláky! Jaká to byla skvělá párty se můžete podívat zase na Tiktok, kde najdete i krátké sestříhané video, které jsem prostě musel z této skvělé svatební párty sestříhat! Necelá padesátka si užila svatení párty a já jako zkušený DJ odjížděl zase s dobrým pocitem, že všechno klaplo na jedničku a že kamarádi a rodina Denči a Marka odjížděli s pocitem dobré zábavy…


Já se nad ránem kolem druhé hodiny ranní s novomanželi rozloučil, taky dostal výslužku a ještě jendou popřál hodně štěstí! Děkuji za pozvání a za důvěru jako svatební DJ a těším se zase někdy příště naviděnou třeba na svatbě přátel nebo kamarádů, prootže Plzeň je prostě malé město:-) Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023