DJ na svatbu

Plzeň U Pramenů 12.8.2022

Další srpnový svatební víkend a hned v pátek krásná svatba Lucky a Martina! Mé služby DJ na svatbu si Lucka objednala již v předstihu do krásného a známého prostředí a to do hotelu U Pramenů v Plzni, kam jezdím na svatby strašně rád! Zdejší prostředí je naprosto dokonalé pro jakoukoliv svatbu a nabízí kompletní servis, milou obsluhu a skvělé jídlo! To byly argumenty i pro novomanžele uspořádat svatební hostinu právě na tomto místě. Zdejší kapacita je asi do 60 lidí, ale v pátek 12.8.2022 to byla svatba malá, která měla celkem 17 svatebčanů. Miluju takové svatby jako svatební DJ a tak jsem se o to víc těšil. I naše setkání s Luckou a Martinem ledacos naznačilo, že tohle bude skválá dvojka a to se taky vzápětí potvrdilo!

Začneme nejprve svatebním obřadem, který jsem zvučil na 15 hodinu spolu s pastorem panem Luďkem Pivoňkou, kterého moc dobře znám a se kterým rád spolupracuju už pěknou řádku let. ANO zaznělo krátce po 15 hodině a nešlo se po obřadu daleko!? Svatební hostina probíhala pod altánkem, což je asi 10 metrů od místa svatebního obřadu.

Svatební oslava pak začala slavnostním obědem asi hodinu po svatebním obřadu a podával se předkrm paštika se štrůdlem, dále pak hovězí vývar a dva druhy masa a šťouchané brambory. Dokonalé jídlo. Některé fotky z této svatby opětovně hledejte na mém facebooku nebo instagramu. Stačí kliknout na odkazy a budete přesměrováni na mé sociálné sítě. Po obědě došlo i na krájení svatebního dortu a tak po podvečení kávě nám už nic nebránilo, abych pozval na taneční parket novomanžele Lucku s Martinem. Krátkou ukázku prvního společného tance pak najdete na sociální síti Tiktok. Klikněte a uvidíte jejich taneček.

Během večera pak nechyběly ani svatební hry jako oblíbený novomanželský kvíz se zvedáním bot nebo otázky pro novomanžele. Obě dvě svatební hry měly velký úspěch! A pak už se celý večer jen tancovalo a tancovalo a je pravda, že i když bylo celkem 17 svatebčanů, tak stále někdo byl na tanečním parketě. Velkou pochvalu tak sklidila např. babička nebo tatínek nevěsty, kteří z parketu včetně nevěsty snad ani neslezli:-)

Po 22 hodině jsme se z terasy museli přestěhovat do vnitřího prostoru hotelu, kde jsme pokračovali asi až do 0:30hod. To byl konec svatební párty a krásné svatby novomanželů a stále se usmívajícího páru Lucinky s Martinem.

Moc děkuji za výslužku! Moc děkuji za pozvání! Myslím, že se vyplatilo mít na svatbě někoho zkušeného, který se postará o muziku. Jako zkušený DJ mohu i vám nabídnout stejné služby! Od malé po vlekou veselku jsme tady pro vás jako DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: a hned v neděli dorazila od Lucky moc příjemná recenze, kterou najdete na mém FB.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023