DJ na svatbu

Plzeň 18.8.2022

V tomto předposledním srpnovém týdnu na mě čekaly hned tři svatby, takže pořádně nabitý svatební víkend! Víkend už začal ve čtvrtek 18.8.2022, kdy si své ANO řekli Týnka s Honzou. A právě nevěsta Kristýnka si rezervovala včas mé služby DJ na svatbu. Svatební párty byla na moc krásném a mou moc dobře známém místě a to na zámecké fořtovně v Oboře u Kaznějova uprostřed lesa, kde nikoho nerušíte a srnky tu dávají dobrou noc! Svatební obřad jsem ale tentokrát nedělal a to z toho důvodu, že společné ANO si řekli v kostele. Popravdě ani nevím přesně kde, protože jsme se nestihl zeptat. Celý den byl poměrně hektický, ale přitom pohodový a taky dost slunečný. Ve čtvrtek bylo opět tropické horko, byl to nejteplejší den z celého týdne a teplota vystoupala až na 35 stupňů.

Můj příjezd byl naplánován nevěstou na 15 hodinu. Po 15 se pomalu do fořtovny začali sjíždět svatebčané, ale nejdříve ti nejbližší a to byla asi čtyřicítka přátel a členů rodiny. Podávala se vývar a vepřová panenka s variací omáček. Zdejší restaurant, obsluhu a místo jako takové hodnotit nebudu. Zde je svatba v pořádku ve všech směrech a recenze by se tak na toto místo pořád opakovaly.

Svatební oslava ale začala až příchodem dalších svatebčanů, kteří postupně najížděli a dalo by se říct, že všichni byli na místě už kolem půl šesté. Svatební oslava to byla velká a měla být až pro 90 lidí a někteří byli i hosté z Německa. I proto tomu musela být přizpůsobena hudba na svatbu. Němečtí hosté jsou vždy dobře bavící hosté, takže jsem očekával jendu velkou skvělou párty a to se taky potvrdilo!

Zkušený DJ si poradí s jakoukoliv svatební párty! Ta Týnky a Honzy začala prvním tancem, který přišel na řadu kolem 19 hodiny. Na krátkou ukázku se podívejte sem na Tiktok. Následoval tanec pro rodiče a pak už to jelo! Já jako svatební DJ jsem hrál bez omezení vše, tak jak si přáli na video schůzce novomanželé, ale postupně přicházdeli i hosté z Německa, abych jim něco „jejich“ taky zahrál. Myslím, že v tomhle ohledu nikdo nebyl pozadu, protože jsme se snažil vyhovět a nějaké svatby, kde byli i němečtí hosté nebo celá jedna rodina jsme taky zažil jako svatební DJ. 

Byla to jedna velká párty, která trvala až do konce tedy do 02 hodin ráno a to ještě za velkého lijáku, který se po tom tropickém týdnu očekával na čtvrteční noc. Jinak to byla noc parádní a já už se pomalu ve skrytu duše těšil, na další svatbu v pátek a to zase na dalším mém oblíbeném místě. Ale o tom podrboněji v dalším článku. Pár foteček z dnešní tedy čtvrteční svatby naleznete pravidelně na mých profilech na facebooku instagramu. Já děkuji Týnce a Honzovi za pozvání! Byla to skvělá svatba a určitě budou mít před sebou i skvělý manželský život!

 Děkuji a těším se zase někdy na svatbě vašich přátel! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023