DJ na svatbu

Plzeň U Matasů 13.8.2022

A další svatba tentokrát zase hodně poptávaný termín 13.8.2022. Mé služby DJ na svatbu si vybrala Karolína s Martinem. Pohodový pár, který vychovává dvě malé děti a na schůzku jsem se vypravil přímo k nim domů, aby si jejich kluci hráli doma a oni měli klid na informace, které jsem jim poskytl na schůzce jako DJ na svatbu. Karolína s Martinem si pro svůj Velký den vybrali moc pěkné místo a sice penzion u Matasů v Plzni Černicích, kde jsou svatby každý týden, ale kvůli hluku pouze do půlnoci. To ale neplatilo na tuto svatbu, kde jsme hráli až do 01 hodiny po půlnoci! Ale nepředbíhejme! 

Svatební obřad proběhl na jiném místě než v penzionu, což bylo pro mne překvapením, prootže všechny svatby, které jsem tu zažil, měly svatební obřad prývě tady. Popravdě ani nevím kde přesně to měli, ale to je teď jedno. Čas příjezdu do penzionu byl stanoven na 15 hodinu, ale tentokrát novomanželé přijeli až o hodinu později. V tu sobotu 13.8.2022 bylo moc hezké letní počasí a teploty atakovaly třicítku! Penzion u Matasů v Plzni je vyhlášen skvělým jídlem a i když se tu hodně v posledních letech měnila obsluha, tak jídlo zůstalo fantastické! Předkrm, polévka a svíčková na smetaně to jsou dobroty, které nechyběly ani na této svatbě a já byl pozván ke svatebnímu stolu, takže děkuji! Po obědě se svatebčané rozutekli po penzionu se ubytovat, ale taky posedět na terase s pivkem, protože nás čekal náročný večer a noc!

 Tancovat se začalo až po 18 hodině a jejich první společná písnička byla od Lucie – nejlepší, kteoru znám. Na ukázku prvního tance se podívejte na sociální síť Tiktok. Následoval tanec pro rodiče od Nazarethů – Love Hurts a pak už zábava jela do první série. Pak přišel na řadu svědek a jeho aktivity mezi kterými nechyběla ani svatební hra novomanželský kvíz se zvedáním bot a nebo prskavkový tanec a jedna speciální básnička od kamarádů pro novomanžele. Asi necelá padesátka svatebčanů se parádně bavila a i já jako svatební DJ jsem byl ve svém živlu, protože se tancovalo od první do poslední písničky! 

Hudba na svatbu byla opět dobře složená a je to něco s čím si poradí pouze zkušený DJ. Hrál se převážně bigbeat, ale taky starší hitovky, které znají všechny generace. Byla to parádní svatební oslava, která pokračovala až hodinu po půlnoci, což normálně zde v penzionu u Matasů nebývá zvykem:-) Konec je vždy do půlnoci! Já se pak ještě bavil s Martinem-ženichem a ten si liboval, jaká to byla párty, že takový ohlas na tanec opravdu neočekával. A vlastně něco podobného pak napsala i nevěsta Kalrolína na můj facebook, kde najdete jak její hodnocen a taky další fotografie z jejich krásné veselky v Plzni! Fotky taky najdete na instagramu, tak i sem se podívejte a nezapomeňte mě sledovat i na sociálních sítích! 

Loučím se s Kájou a Martinem, vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase další svatební týden, který začíná už ve čtvrtek na Fořtovně a pokračuje do soboty! 3 svatby v příštím týdnu, tak se moc těším a vy se těšte na další moc milá písmneka a menší report z těchto svateb. Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023