DJ na svatbu

Lipovka 2.9.2022

Už se mi to jednou stalo, že jsem byl na svatbu objednán jako dárek tedy novomanželský dárek! A nejinak to bylo i v tomto případě, kdy mé služby DJ na svatbu objednal jako svatební dárek otčím nevěsty Míši. Jejich svatba se odehrávala v pátek 2.9.2022 na krásném místě uprostřed lesů a to na Lipovce u Nekmíře kousek od Plzně. Jedná se o známé a oblíbené svatební místo, které mám rád, Znám dobře zdejší prostředí, majitele a i podmínku, která určuje, že přesně o půlnoci musí kvůli nočnímu klidu skončit produkce. Pojďme ale na můj příjezd. Ten jsem stanovil s Robinem na 16 hodinu odpolední, což je na tomto místě tak akorát.

Svatební obřad je zde v režii místní restaurace. Svatebčané jsou po jídle a já akorát dorazil, když se krájel svatební dort. Ale pár foteček jsem jako vždy udělal, tak se podívejte na můj IG nebo FB.

Já jako svatební DJ jsme si techniku připravil jak je zvykem hned v altánku v levo, kde je již zdejší technika a produkci zahájil až druhým tancem pro rodiče. Na ukázku toho prvního se podívejte na sociální síť Tiktok.

Novomanželům Míše a Lukášovi hrála svědkyně na kytaru písničku od skupiny Kryštof. Moc pěkný!
Svatební oslava začala oficiálně až v 18 hodin, kdy se novomanželé vrátili z podvečerního focení. Musím říct, že to byla na začátku neskutečná párty! Svatebčané složeni vesměs z mladých lidí to neskutečným způsobe rozjeli na tanečním parketu a nasadili už na začátku laťku hodně vysoko! Hrálo se všechno od moderní až po starší muziku a zase zde měla velký úspěch i ta česká včetně bigbítu. 

Taky jsme hráli svatební hry. Ta jenda byl novomanželský kvíz se zvedáním bot, ale zde jsme nečetli otázky přímo ze seznamu, ale každý svatebčan si vymyslel jednu, kteoru položil Míše a Lukášovi. O hodinu později pak přišlo na řadu poznávání ženicha a nevěsty a tady to taky skončilo dobře a našli se:-)


Já jako zkušený Dj na svatby jsem měl velkou radost, že jsme věkově uspokojil všechny generace, jak říkám bylo to skvělá párty a novomanželé nadšení, tak to určitě splnilo svůj účel a na tuto svatební párty budu dlouho vzpomínat!

Děkuji za pozvání, Robine a novomanželům přeji vše nejlepší na společné cestě životem! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023