DJ na svatbu

Plzeň U Pramenů 9.9.2022

Těším se vždy na víkend jako malý kluk, protože se vždy dočkám pohodových lidiček, kteří oslavují lásku a vstup do manželství svých přátel, známých nebo rodinných příslušníků. A tentokrát nabídl víkend i moc pěkný a dobře zapamatovatelný datum a sice 9.9.2022. Byl to pátek a mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Petr. Spolu se svou už v tuto chvíli manželkou si vybrali pro svůj Velký den i krásné a vyhledávané místo a sice hotel U pramenů v Plzni. O tomto hotelu už jsme toho dost napsal a jelikož jsem jezdím poměrně často, minimálně v letošním roce, tak opět nemám nic, co bych tady zmínil, co by se mi nelíbilo…Toto svatební místo doporučuji, jelikož vám zde ve všem vyhoví, jídlo perfektní a starost servírek ohromná!

Petrovi se Zuzkou jsem zvučil i svatební obřad, který začínal v 13 hodin v doprovodu známého pastora pana Pivoňky. Jen co skončil svatební obřad, tak i trochu sprchlo, ale to pršelo jen malou chvíli již čerstvým novomanželům štěstí! Po asi hodinovém focení se asi 40 svatebních hostů usadilo ve zdejší hotelové restauraci, což je od místa svatebního obřadu asi 20 m. Na všechny fotografie se opět podívejte na mé sociální sítě. Zde přidávám odkaz na Facebook a zde taky na Instagram. K obědu se podával hovězí vývar a jako hlavní chod si každý zvolil sám v bohatém rautu. Po obědě ještě kávička a pak došlko i na svatební dort. 

Žádné svatební hry jsme tentokrát nehráli, i když byly v plánu dvě a to novomanželský kvíz se zvedáním bot a také královský kočár na pozdější hodiny. A abych nezapoměl, nechyběla svatební novomanželská tombola, která měla u všech svatebních hostů ohromný úspěch! Tu chtěli novomanželé, abych jim odmoderoval. Na řadu pak kolem 19 hodiny přišel i první tanec a písnička od Pokáče. Byla to písnička, která vlastně charakterizovala tuto dvojku, dnes už manželský pár. Na krátkou ukázku se podívejte na sociální síť Tiktok.


Následoval tanec pro rodiče a pak také pro ostatní svatební hosty a začala svatební oslava se vším všudy i s večerní párty! Ta byla ohromná a já jako zkušený DJ si zase testoval svatebčany a i tady vyhrála na plné čáře samozřejmě česká muzika. Nic jiného jsme ani nečekal, jelikož tahle hudba na svatbu vždy jasně vítězí na každé svatbě. To může potvrdit každý svatební DJ, když se jedná o českou svatbu. Český bigbít, český popík a zahraniční jen ojediněle, byla to párty, která trvala do 01 hodiny ráno, kdy jsem se s novomanželi rozloučil, popřál ještě jendou hodně štěstí do života a odjel domů s příjemným pocitem dobře odvedené práce co by DJ na svatby. 

No a v sobotu další svatba, tak už ted se moc těším až vám zase přinesu pár vět o tom, jak tento svatební den probíhal! A už teď mohu slíbit, že nepojedu daleko:-) Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023