DJ na svatbu

Nový Jáchymov 23.9.2022

Byl tu pátek a já se opět těšil na svatební víkend, i když byl svatební jen z poloviny. V pátek krásná svatba a v sobotu pak narozeninová oslava ve Lhotce u Prejzků, ale to sem nepatří. Na tuto svatbu v pátek 23.9.2022 si mé služby DJ na svatbu zarezervoval ženich Petr a měl v požadavcích nazvučení svatebního obřadu, večerní svatební oslavu a také pronájem fotokoutku s aparátem Instax Wide 300. O fotokoutku se můžete dočíst více ZDE.

Svatební obřad byl naplánován na 12 hodinu a odehrával se přímo na zahrádce zdejšího pensionu Diana. Moc hezké místo na kopci odkud máte parádní výhled na celý Nový Jáchymov, který najdete nedaleko Berouna. Místo jak říkám na svatební hostinu parádní, obsluha taky na jedničku, ale ta svíčková na smetaně všem svatebčanům moc nejela….

No pojďme raději na svatbu Martinky a Petra. Ti společně vychovávali dvě už větší děti, vyřešili otázku bydlení a přímo v Novém jáchymově si postavili baráček, ale tak trochu zapoměli na svatbu. Proto tedy nikam složitě necestovali a udělali vše na jednom místě ve své vesnici, kde se nachází tento hotel. Na svatbu dorazilo asi 40 svatebčanů a asi necelých 20 dětí ve věku od 1 do 15 let, takže se zde nabízel prostor zabavit děti ještě před samotnou večerní párty.

Svatební oslava sice začala až prskavkovým tancem kolem 20 hodiny na píseň od Michala Davida – Každý mi tě lásko závidí, ale už dávno před tím se tancovalo! Vlastně se začalo s tancem už lehce po 16 hodině, kdy to rozjely nejdříve děti a pak se přidali o dospěláci! A musím říct, že hudba na svatbu byla nejdříve všech dětí, které to spolu s rodiči slušně rozjeli a nebýt jich, tak by to byla taková menší párty, i když maminka od nevěsty taky z parketu jen tak neslezla a našly by se i další dámy:-)

Bylo to skvělé odpoeldne, kde se každý mohl bavit jak chtěl, buďto tancem, byl tam i již zmíněný fotokoutek, strom štěstí a další aktivity jako např. tenis, fotbálek atp. Musím říct, že tolik aktivit jsme na svatbě ještě nezažil, takže tleskám!

Já jako svatební DJ jsme taky provázel jako moderátor, takže vím přesně, kde co bylo. Co se týče večerní svatební párty, tak ta probíhala venku, což je taky důležitá informace. Přímo před hotelem byl postavený velký párty stan. Na fotografie se podívejte jako obvykle na můj Instagram nebo Facebook.


Večerní svatební párty se nesla v duchu českých písniček, ale taky písniček moderních a hlavně devadesátek, které miloval ženich Petr. A já jako zkušený DJ jsem na devadesátkách vyrostl, takže jsme měl rozhodně co nabídnout! Na české songy tancovaly hlavně děti, které vydržely tancovat až do samotného konce, který byl přesně o půlnoci. Vlastně to byl takový pozdní limit, kdy zábava kvůli hluku mohla být venku max do půlnoci a to jsme také dodrželi. Bylo sice večer 6 stupňů nad bodem mrazu, ale stan byl vytápěný, takže jedinému komu byla zima jsme byl já jako DJ na svatby. Ale zahřál jsem se tím, že se hosté neustále bavili a také čajem:-)


Jak už jsem psal na začátku nejsem jen svatební DJ, ale taky DJ na firemní akci nebo DJ na narozeniny, tak mě jedna krásná oslava kulatin čekala hned druhý den v sobotu.

Já se ale ještě s novomanželi rozloučil, popřál vše nejlepší a uvidíme, zda-li dorazí i nějaká reakce v podobě hodnocení od ženicha Petra:-) Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023