DJ na svatbu

Resort Hulín 17.9.2022

Párty jako hrom! Přesně tak by se dala nazvat svatba Jitky a Tomáše v krásném resortu Hulín! Po dvou firemních večírcích v tomto týdnu, kde jsme zajišťoval DJ na firemní akci pro Plzeňský kraj ve čtvrtek a v pátek pak pro společnost Index Nosluš s.r.o. jsem se doslova těšil na tuto svatbu! Pro mne známé prostředí a resort Hulín mohu po všech stránkách doporučit! Už jsme o něm psal, že tam najdete vše, co hledáte pro svůj velký den. Od zajištění potřebného servisu pro velkou veselku, soukromí, perfektní jídlo, čistotu prostředí, přírodu, zvířata, taky možnost noclehu až pro 100 svatebčanů atp., až po krásné romantické prostředí slavobrány uprostřed rybníka.

Ostatně na fotografie se podívejte na můj instagram nebo facebook. S resortem v Hulíně máme vzájemnou spoluporáci, proto bych vám rád předal kontakt pokud byste uvažovali o svatbě i vy! Podívejte se na jejich stránky SEM!


Pojďme ale na začátek! Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Jitka z Březnice. Spolu s Tomášem dojeli za mnou do Plzně na krátkou informativní schůzku a hned už jsme si říkal, že tohle bude super svatba! Má slova se naplnila a musím říct, že tohle byla jedna z nejlepších svatební párty v letošní sezoně 2022. Svatební oslava se skvělejma lidičkama, kterých bylo kolem 80, kde panovala skvělá nálada a tancovalo se snad na úplně všechno! Na krátké video pořízené na této svatbě se podívejte přímo na tento odkaz na youtube profil djnasvatbu.info (klikem se dostanete přímo na video)

Můj příjezd byl plánován na 16 hodinu, abych si dle slov nevěsty stihl dát ještě jejich výborný svatební dort. Svatební párty pak začala samozřejmě prvním tancem kolem 18 hodiny a i ukázku prvního tance najdete na sociální síti Tiktok, tak se určitě podívejte! Přidal jsem 2 skladby pro rodiče a pak už se z tanečního parketu neslezlo do 02 hodin ráno! ANO, taková to byla párty v Hulíně! Teda taky jsme soutěžili, takže svatební hry i zde měly svůj prostor a hrál se novomanželský kvíz se zvedáním bot nebo královský kočár a do třetice ještě rok s novomnaželi. 

Panovala skvělá atmosféra a já jako svatební DJ jsme si tuto párty užíval jako král! Když jsme řekl ruce nad hlavu, tak úplně všichni zvedli ruce a tancovalo se na mašinku, na ptačí tanec, macarenu a další hitovky včetně dechovek pro babičky a dědečky. Jedna velká jízda skončila až kolem 02 hpodiny ranní, kdy jsme se s novomnaželi rozloučil, dostal i výslužku a s přáním všeho nejlepšího se rozloučil a odjel domů! 

Těšil jsem se na pondělí, až se s vámi podělím o tuto krásnou svatbu Jitky a Tomáše! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023