DJ na svatbu

Klatovy 1.10.2022

Po pátečním eventu v Plzni v hotelu Primavera, kde jsem zajišťoval pro mého věrného klienta DJ na firemní akci, jsme se těšil na svatbu Terky a Jakuba. Mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Terka a to na přání její sestřičky. S tou jsme se potkal před rokem na svatbě jejich přátel a tak své sestře Terce doporučila mé služby svatebního DJ. Svatba se konala na dobře známém místě a to v restauraci 100Dola v Klatovech, kde to dobře znám a již jsme tam byl na konci srpna na jedné krásné svatbě. Pokud byste si chtěli přečíst více o svatebním místu, o nabízených službách a celkově nejenom o této svatbě, tak hledejte svatbu 20.8.2022 Ivanka a Tomáš.
Jak už bylo napsáno, osvědčený nebo-li zkušený DJ a jeho služby byly potřeba i na této svatbě.

Začneme ale obřadem, který se odehrával v místě bydliště nevěstiny rodiny a to v Příchovicích u Přeštic. Zde se nachází kaplička sv. Jana Nepomuckého, kde se sice konal standardní svatební obřad, ale jelikož se jednalo o oddávající, která dobře znala nevěstu od malička, tak do textu přidala i něco svého a osobního, což mělo ve výsledku velký úspěch a všichni se v kapličce zasmáli. Svatební obřad začínal v 15 hodin a pak následoval, protože pršelo, přejezd do Klatov. Tady už jsme byl připravený na příjezd svatebčanů, který byl kolem půl páté. Po vynikajícím hovězím vývaru si svatební hosté, kterých bylo asi kolem 40 dalo speciality na grilu a novomanželé se odebrali na hodinové focení, jelikož pršet přestalo. První společný tanec se konal až kolem půl osmé a na krátkou ukázku se podívejte jako vždy na sociální síť Tiktok. Samozřejmě i zde platí, že všechny fotečky pak najdete na mých profilech na facebooku a na instagramu.


Po prvním tanci ještě tanec pro rodiče a valčík pro dědu hezky od podlahy. A právě dědeček se nejvíc těšil na harmoniku, takže během večera se dělaly přestávky, ve kterých se uvnitř restaurace hrálo a zpívalo dědečkovi na harmoniku. JInak začátek večerní párty byl dobře rozjetý. Svatební oslava to byla parádní včetně moc příjemných lidiček a já jako svatební DJ si celý večer ve společnosti nejbližších a přátel našich novomanželů náležitě užíval. Taky jsme udělal radost i mamince nevěsty, které jsem zahrál její nejoblíbenější písničku od kapely Citron – Ocelová parta. To jsem vážně netušil, že to je její oblíbená, protože se hrálo hodně bigbítu, tak jsme trefil černou a zvolil správnou hudbu. Ostatně hudba na svatbu je vždy základem svkělé svatební párty ať už máte tančící nebo nebo netančící hosty. 

Byla to krásná svatba, která skončila asi hodinu po půlnoci, kdy jsme se rozloučili a já odjel do Plzně zase s hřejivým pocitem dobře odvedené práce jako DJ na svatby.


Ještě bych zapoměl svatební hry. Ano ty se hrály, ale tentokrát vše v režii nevěsty sestřičky, která připravila dvě netradiční. Byly to úkoly pro ženicha, který ale měl za zády pod prostěradlem svou manželku, která na rúzné pokyny plnila úkoly, jako např. vyčistit zuby, najíst se nebo se oholit atp.!! To byla sranda:-) No a pozdě večer se ještě tancovalo za peníze a tady vyhrála nevěsta, které se podařilo vybrat skoro 10.000 tisíc korun! A to je vše! 

Mějte se krásně a děkuji, že jsme mohl společně s vámi sdílet váš Velký den a tuhle krásnou svatbu na kterou budu určitě rád vzpomínat! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023