DJ na svatbu

Plzeň Panorama 10.9.2022

Pojďte se spolu se mnou podívat skrze pár písmen na další krásnou svatbu? tentokrát s hodně poptávaným datem 10.9.2022 a na další svatbu jsem se vydal zase nedelako od domova a to do hotelu Panorama v Plzni na Košutce. Moc krásný a opravený hotel nabízí svatby na vysoké úrovni. I o tomto hotelu jsme již psal nejeden článek a vždy vyšlo hodnocení ze svatby na výbornou! Stručně řečeno, parádní svatba pro max 60 lidí, skvělé jídlo, starostlivá obsluha a příjemné prostředí nedávno zrekonstruovaného hotelu, který slouží na pohodový odpočinek s dobrým jídlem a wellnes.

Mé služby DJ na svatbu se objednal ženich Honza a nevěsta Bára. Oba dva vychovávali asi ročního chlapečka Šimonka. Už když jsem je potkal na osobní schůzce, tak jsem si říkal, tohle budou další pohodáři a má předtucha se na této svatbě v sobotu zase potvrdila! Ani netuším, kde přesně proběhl svatební obřad, který nebyl v mé režii a ani jsme se neptal nebo jsem spíš se zapoměl zeptat. Ale vím jistě, že tohle byla párty roku! Svatební oslava se vším všudy tj. se skvělou muzikou a pohodovými lidičkami!

Můj příjezd na hotel byl až někdy kolem 17 hodiny, kdy novomanželé odešli na podvečerní focení. Museli ale vzít i malého Šimonka, který byl jak klíště na maminku a ani babička tu neměla sebemenší šanci s hlídáním:-)

Svatba to byla krásná a začala prvním tancem. Jeho krátkou ukázku najdete na mém Tiktok profilu. Následovala skladba pro rodiče a další jsem přidal pro ostatní svatebčany a rázem jsem měl plný parket! Když jsme rozjel první sérii a zaujal tou správnou hudbou na svatbu, tak jsem netušil, že dnes večer nezahraju snad jedinou moderní písničku.

Byla to spíše oldies párty, ale proč ne, když se tancovalo až do O3 hodin ráno! Ani jedna moderní písnička! To jsem dlouho nezažil! Hrály i starší české písničky a velký úspěch např. sklidila píseň ve 02 hodiny ráno od Nadi Urbánkové -můj Vilém peče housky. Možná sem vložim i jedno video, abyste se podívali, jak to na této krásné svatbě alespoń trochu vypadalo. Tohle bylo v mé režii coby DJ na svatby a zde musel být hodně zkušený DJ, aby si se vším poradil a aby „sáhl“ pro tu správnou a vhodnou písničku. Mě se to naštěstí podařilo a plný parket mi vydržel až do tří hodin ráno, jak už jsem výše zmínil.

Byla to skvělá svatební oslava v Plzni roku se skvělejma lidičkama.Po dlouhé době obě rodiny, všechny rodiče, známý a kamarádi a především i babička ve věku 92 let, která tančila na lidové písničky. Dlouho jsme nezažil takovou babičku, aby mi po každé polce, po každém valčíku přišla osobně poděkovat, že jsem ji potěšil!! Tohle bylo gesto, které mě dostalo! No a nakonec babička vydržela až do půlnoci…klobouk dolů! Na všechny fotky se podívejte jak je zvykem na IG a na můj FB.

Ve 03 ráno jsme se rozloučil klasikou od skupiny Olympic – skončili jsme jasná zpráva a po písničce obrovský potlek pro svatební DJ Plzeň, děkuju!! Poté ještě fotka, tu pokud seženu ještě vložím i sem pod článek. Každopádně jsem se s novomanželi rozloučil a emotivně naladěný jsme odjel směr domov.

Byla to skvělá svatba! A díky za pozvání! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: v neděli 25.9.2022 pak přišlo od ženicha Honzy krásné poděkování, které najdete pod odkazem ZDE.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023