DJ na svatbu

Smolotely 8.10.2022

A máme tu další podzimní svatbu a tentokrát se jednalo o svatbu v penzionu, kde jsem byl poprvé asi před 7 roky, jedná se o penzion Smolotel v obci Smolotely. Moc krásné místo pro svatební párty a to dobře věděla i Martinka s Tadeášem, kteří si společně zarezervovali mé služby DJ na svatbu. Bylo to vlastně na doporučení, protože mezi hosty byl pár, kterému jsem hrál na svatbě přesně před 10 lety a proto dostali Martinka s Tadem doporučení, takže vě výběru DJ’s na svatbu měli jasno. Svatební oslava se konala včetně svatebního pobřadu přímo za penzionem a na video real se podívejte v krátké ukázce na můj IG profildjnasvatbu.info. Samozřejmě, že i zde platí, že najdete fotografie z této svatby na mém facebooku a instagramu. Odkazy přidávám a otevřou se v jiném okně.

Svatební obřad měl začátek v 13 hodin. Na svatbu dorazila asi 60 těch nejbližších včetně přátel a kamarádů a ti byli svědky moc krásného svatebního proslovu zdejšího místostarosty a do pozadí hrála dobře vybraná hudba na svatbu. Venku bylo v sobotu 8.10.2022 kolem 18 stupňů, byť bylo pod mrakem, by hezký podzimní den a to popadané zbarvené listí všude kolem jen podtrhlo tu krásnou podzimní atmosféru. Pojďme do restaurace, kam se vejde asi 80-100 svatebních hostů, takže prostory parádní a budu se opakovat, když řeknu, že to je moc hezké místo ideální pro vaší svatbu! Obsluha i jídlo na jedničku no a prostředí, na to se podívejte sami.
K obědu měli novomanželé hovězí vývar a jako hlavní chod byl na stole, kde bylo na výběr z několika jídel, takže formou cateringu. Proč ne, ať si každý nandá na co má chuť a nemusí to být zrovna svíčková na smetaně, kterou někteří moc nemusí.

Po obědě pak následovalo tradiční hluché místo, které svatebčané využili k procházce po vesnici nebo se fotili ve fotokoutku a povídali si. K tomu hrála pohodová poslechová muzika a já jako svatební DJ už se nemohl dočkat večera, kdy byl na programu první novamnželský tanec. Na krátkou ukázku se podívejte na Tiktok, kde najdete jejich první tanec včeně tradičního kolečka. Já jako zkušený DJ jsem vyzval všechny svatebčany do kolečka, ostatně místa a prostoru zde bylo dost a po sérii pomalých skladeb pro rodiče a svatebčany jsme rozjeli svatební párty!

Svatební oslava to byla pohodová se směskou kamarádů, kteří byli mladí a měli rádi párty. I proto se vydrželo tancovat až do 02 hodiny ranní, ale pronájem stodoli byl jasně daný do 02 hopdin, takže žádné prodlužování se nekonalo, i když jsme si myslel, že k tomu nemáme daleko. Tancovali všichni svatebčané, kteří ještě zbyli a byl to, jak jsme říkal okruh mladých lidí tedy kamarádů.

Hrálo se snad všechno od starších po moderní a české písničky na které se dopbře tancuje a svatební hry, ty se tentokrát konaly v režii nadšených svatebčanů v tomto případě to měl na starosti nevěsty švára Honza:-) Já děkuji za pozvání! Bylo to další parádní svatba, kterou si budu dlouho dlouho pamatovat jako DJ na svatbu! Vašemu malému Matyáškovi přeji taky jen to nejlepší, malej dokonce ani nepoznal maminku nevěstu, které to moc a moc slušelo a to byla super práce od vizážistky, ale její jméno nevím… Vím ale moc dobře, že Martinka s Tadeášem budou na svůj velký den vzpomínat s přáteli hodně dlouho a já ještě děkuji, že mě pozvali na jejich svatbu. 

Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023