DJ na svatbu

Štáblovice u Opavy 14.10.2022

Tohle bylo v letošním roce nejvzdálenější místo, kam jsem vyrazil na svatbu! Ale vše má své důvody! Ten první je, že jsem nejel až tak do neznámé rodiny… Již před 10 lety jsme hrál na svatbě Evě a Kamilovi kousek od Prahy no a přesně po 10 letech Eva, tenkrát tedy nevěsta, v pátek 14.10.2022 vdávala svou dceru Dášu. A druhý důvod byl, že jsem si udělal cestu do Opavy a naplánoval již ve čtvrtek nějaké soukromé výlety, protože kdy se mi zase poštěstí vyrazit směr Slezsko?!

Byla to svatba malá do 26 hostů, ale zažil jsem ještě menší i do 14 lidí včetně mé maličkosti… Mé služby DJ na svatbu si tedy objednala nevěsta Dáša na přání své maminky a protože Eva chtěla někoho zkušeného na svatbu dcery, tak jsem připadal jako volba číslo jedna právě já! Ostatně už mám zase sebou stovky svatební oslav a mohu tedy říct i nahlas, že jsme zkušený DJ ve všech směrech. Tahle páteční svatba se konala v obci Štáblovice nedaleko Opavy. 

V této malebné obci mají krásný a nově zrekonstruovaný zámecký areál ve kterém se nechází i tahle nádherná zámecká restaurace, kde máte vše na jednom place, jak svatební obřad, tak dostatečně velkou a krásnou terasu, která byla nádherně zbarvená do podzimních barev javorového listí! 

Přijel jsem na svatbu v pátek odpoledne kolem 15 hodiny, kdy již bylo po obědě i po krájení svatebního dortu, který byl nádherný a hlavně netradiční! Najdete ho na fotografii na mém Instagramu a také na Facebooku, tak se podívejte:-) Po přivítání s Evou (maminka nevěsty) a taky s nevěstou a ženichem Peťou jsem postavil aparaturu, aby byla připravená na první tanec. Jeho ukázku jako vždy najdete na sociální síti Tiktok. Stačí, když kliknete na odkaz a uvidíte jejich svatbu 14.10.2022


První tanec byl na programu kolem 16 hodiny a poté následoval ještě tanec s tatínkem nevěsty, který byl taky moc hezký a hodně emotivní…
Pak se rozjela velká párty a i při tak menším počtu svatebčanů musím smeknout! Tančilo s od první písničky! Svatební oslava to byla krásná a co se týče hudby, tak na přání nevěsty se hrály převážně starší hity ahlavně Abba! Písniček od Abby jsme nikdy nehrál tolik, co právě na svatbě Dáši a Péti! Abbu prý zbožňují, tak proč ne:-) Taky se hrály i české rockové písničky a došlo i na ty novější. Taková to byla párty těchto mladých a krásných novomnmaželů! Během večera jsme taky hráli dvě svatební hry. Ta první byla trochu netradiční a sice poznávání písniček a interpretů. Nejdříve pozpátku a když došly ty, které jsme měl nahrané pozpátku, tak jsem pouštěl pouze refrény dalších i zahraničních a bylo to sranda! Sranda byla i při té druhé hře, což byl tradiční novomanželský kvíz se zvedáním bot. I tady jsme se nasmáli a musím říct, že svatebčané přidali i další a další otázky po vyčerpání těch mých, takže dohromady padlo asi na padesát otázek! To jsem ještě nezažil:-) Ale proč ne:-) Já jsme promkaždou srandu i jako svatební DJ.


Zase se budu opakovat, byla to krásná svatba a já děkuji všem, kteří se podíveli na mém pozvání jako svatebního DJ a moc jsme si to s vámi u Opavy užil a byl jsme rád, že jsem viděli i krásně fungující vztah Evy a Kamila, kterým jsem hrál na svatbě před 10lety. Snad i tito mladí a krásní lidé, kteří v pátek vstoupili do manželství budou mít taky takové štěstí, že vydrží ne 10, ale několik let až do stáří. Děkuji za pozvání a přeji Vám vše dobré! 

Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023