DJ na svatbu

Zbiroh 21.10.2022

Svatba na zámku má vždy své kouzlo a to moc dobře vědí i novomanželé Terezka s Martinem, kteří právě na tomto kouzelném místě uzavřeli manželský slib. Mé služby DJ na svatbu tentokrát neobjednala ani nevěsta ani ženich, ale bylo to spíše na doporučení od jednoho z místních barmanů, kteří měli od snoubenců jen požadavek, aby to byl zkušený DJ a uměl rozproudit zábavu i o pár lidech. A přesně tyhle podmínky jsme splňoval a mohu veřejně říct, že mám za sebou více jak 800 svatebních hostin:-)

Svatební oslava to byla tedy malá a čítala do 18 lidí včetně asi 4 dětí. Ano i takovéto svatby již mám za sebou a opravdu dobře se mi na nich hraje, protože snadno a krásně zapadnete do rodiny a ti vás vezmou mezi sebe. Přesně to byl případ i obou rodin Terky a Martina na té krásné páteční svatbě 21.10.2022 ve Zbiroze.


Můj příjezd byl na 15 hodinu tak, baych měl dostatek času na postavení aparatury. Zde na zámku spolupracuji už více jak 15 let s paní Páchovou, která chce mít každou svatbu, ať už malou nbeo velkou, perfektně zkoordinovanou. Já tenhle přístup mám ráýd, protože vše šlape jak švýcarské hodinky a paní Páchová už má za sebou taky pár stovek svateb na zámku za sebou….Na svatby nejneom z tét svatby se pak podívejte na FB nebo IG.


DJ na svatby v mé osobě byl tedy „ready“ na příchod novomanželů do sálu a to bylo kolem 16 hodiny. S příhcodem novomanželů jsem se seznámil i se všemi svatebčany, kterých bylo, jak už jsme zmínil 18. Podávala se polévka a druhé jídlo pak bylo formou cateringu, kde si každý vezme tolik kolik sní a na co má chuť.

První tanec pak novomanželé odtančili kolem 17 hodiny a to byla píseň od Karla Gotta – Ta pravá. Na malou ukázku se podívejte na můj profil na Tiktoku. Klikněte na odkaz a otevře se stránka s tímto videem., Po tanci došlo i na svatební hry. Svatebčany asi nejvíce zaujala hra se zvedáním střevíců tedy novomanželský kvíz se zvedáním bot.

Svatební oslava pak plynule pokračovala po soutěžích a já měl informaci, že svatební oslava by měla končit kolem 23 hodiny. přeci jen na svatbě byly i děti, takže do skoro půl dvanácté jsme hosty neúnavně bavil převážně českou muzikou, ale taky staršími hity, které jsou slyšet na každé pořádně svatbě! A i tato byla pořádná a nezáleží, kolik máte pozvaných hostů!

Zkrátka, když jsou lidé fajn a milí a chtějí se bavit, svatební Dj má vždy snadnou práci. A přesně to byla i tato svatba v pátek 21.10.2022 Tereky a Martina. Ti mi na závěr svatební párty osobně poděkovali včetně jejich rodičů, jak si svatbu parádně užili a to jsou slova, která já po svatbě slyším strašně moc rád! Zřejmě ani z této svatby nebude hodnocení, jelikož jsme na snoubence neměl přímý e-mail z důvodu, který popisuje na začátku…

No nic děkuji za Váš čas a děkuji za další parádní svatební oslavu! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023