DJ na svatbu

Myslovice 22.10.2022

Svatební víkend pokračuje i v sobotu 22.10.2022 v Myslovicích! Když jsme tu byl naposledy, tak to byl rok tuším 2015 a právě se zde začalo se stavbou krásného objektu, který myslel i na svatební oslavy. Krom ubytování, posilovny zde bylo myšleno na velký objekt připomínající velkou moderní stodolu, která je jako stvořená na svatební hostiny. Právě sem si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Zuzka s jejím přítelem Dominikem. 

Do Myslovic jsme se těšil, jednak kvůli tomu, že jsem zde dlouho nebyl a taky z toho důvodu, že polovina svatebčanů je z jižních Čech a to je vždy záruka skvělá zábavy! A i zde se to potvrdilo, i když to není pravidlem. Zuzka s Domonikem měli jasnou představu o tom, jak by měla jejich párty pro asi 80 přátel vypadat a chtěli proto někoho, kdo se o zábavu a moderování postará. Jelikož jsem moderátor, dlouhé roky se tím živím, tak moderace a částečně i koordinace k tomu patří a když se k tomu přidá i jistá dávka zkušeností, tak je to pro svatebčany ideální mít vše v jedné osobě. 

Já jako zkušený DJ už mám něco za sebou, navíc přes zimu hraji na eventech všeho druhu, zde se můžete podívat na stránky jako moderátor, DJ na firemní večírek nebo DJ na narozeninové oslavy Plzeň. Navíc jako svatební DJ již působím několik let a tohle byla v pořadí již 45. svatbav roce 2022! Děkuji za tu obrovskou důvěru všem novomanželům a vážím si toho! Zpátky ale na tuto svatbu, která byla laděná do světýlek potažmo do zlaté barvy. Kompletní výzdobu zde obstarala agentura Wedino z Klatov a jak to celé dopadlo se podívejte jako vždy na Instagram a nebo Facebook.
Můj příjezd byl na 13:30, abych měl dostatek času na příjezd svatebčanů, který byl plánován o hodinu později než ten můj. Vše jsme stihl i s kafíčkem a pak s napětím sledoval z okna svatebčany a následné rozbití talíře. Po usednutí a proslovech se podávala polévka a jako druhý chod to, co si kdo vybral. Buďto kuřecí prso s bramborem nebo vepřová panenka s pepřem. Já osobně jsme měl dvojku a bylo to výborný!

 Svatební oslava se pomalu začala rozjíždět kolem 18 hodiny, kdy se novomanželé vrátili z podvečerního focení při západu slunce a prakticky hned chtěli jít tancovat. Byla zde i dobře zvolená hudba na svatbu. Tančili na krásnou skladbu svůj nacvičený taneček na jehož ukázku se podívejte na sociální síť Tiktok. Možná sem dám i večerní prskavkový taneček, který proběhl venku před stodolou hned po úvodních tancích.

Taky se házelo kyticí a pak už jela zábava nonstop jen s malou zastávkou u svatební hry a to byla po 20 hodině svatební soutěž se zvedáním bot tedy novomanželský kvíz! I ten měl obrovský úspěch! Večer se pak hrálo snad úplně všechno od dechovek po Timmyho Trumpeta a dalších dupaček, které byly příjemným zpestřením pro tančící, ne pardón, doslova pařící svatebčany a byla to skvělá párty, která proudli do skoro půl čtvrté! Musím říct, že to byla velká jízda a já jako svatební DJ Plzeň si tuto párty pořádně užil spolu se svatebčany, za což moc děkuju!

 Děkuji také za pozvání na tuto krásnou svatbu a přeji v nově opraveném domečku příjemné bydlení už co nevidět ve třech:-) Díky za vše milí novomanželé! Váš DJ na svatbu – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023