DJ na svatbu

Angusfarm Soběsuky 18.11.2022

A před námi další páteční svatba po návratu z dovolené. Tentokrát si mé služby DJ na svatbu vybral ženich Petr. Pro jeho partnerku a svatební hosty vybral moc hezké místo a to Angusfarmu v Soběsukách. Místo, kam jezdím stašně moc rád a taky místo, které má tu nejlepší restauraci v zemi nebo min. na západě Čech! 

Byl pátek 18.11.2022 a svatební obřad byl naplánovaný na 12 hodinu. Vše se odehrávalo ve stodole, kde se běžně dělají svatby a na fotografie toho, jak to tam vypadalo se podívejte tradičně na můj IG nebo FB. Na jevišti stála slavobrána a hosté stáli dole, jelikož se všichni na jeviště nevešli. Celkem bylo na této svatbě asi 23 svatebních hostů a byla to skupinka namíchaná z Česka, Rakouska, Německa a Filipín. Hned to rozebereme. Petr, ženich, který se narodil v Česku, ale emigroval v roce 1989 a trvale žijící v sousedním Německu. Jeho budoucí manželkou byla Eva Lorent, která se narodila na Filipínách, takže tito přátelé byli jejich společní nejenom z Německa….

Mě si vybral kvůli zkušenostem. Jako zkušený DJ už mám za sebou podobné svatby, takže vím co a jak a jakou muziku nabídnout. Svatební obřad byl velice krátký a navíc byl komplet přeložen do Angličtiny. Po obřadu následoval slavnostní oběd, kde se podával předkrm hovězí carpaccio, dále hovězí vývar a do třetice svíčková s hovězím na smetaně. Lepší svíčkovou jste ještě nejedli pokud jste tady ještě neochutnali! Děkuji i za tuto možnost ochutnávat i jako svatební DJ.


1. taneček od Lady Gaga přišel na řadu kolem 17 hodiny tedy poměrně brzy, ale dobře jsem věděl, že svatba nebude mít dlouhého trvání a tak jsem začal svatebčanům masírovat sluchové ústrojí a ti se za odměnu také čím dál častěji objevovali na tanečním parketu a rázem z toho byla super párty! Na ukázku první tance se podívejte na Tiktok. Klikněte a bude přesměrování přímo na video ze svatby 18.11.2022.
Nakonec jsem se dozvěděl, že i ženich Petr kdysi závodně tancoval, takže hotová paráda! Celá svatební oslava trvala zhruba do 22 hodiny, ale hosté včetně novomanželů stále ještě seděli u stolu. Jen se mnou se rozloučili a já odjel směr Plzeň. Nicméně ještě jednou díky za možnost být součástí této krásné svatby a přeji Vám novomanželů, jen to nejkrásnější a už za pár měsíců se vám narodí plod vaší lásky, tak hodně zdravíčka celé rodině!

To vám přeje od srdce Petr Berka – DJ na svatbu!  

Departure & Return Location

John F.K. International Airport

Fotografie

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023