DJ na svatbu

Všetice 4.11.2022

Tohle byl první listopadový pátek 4.11. a mé služby DJ na svatbu si na tento termín objednala nevěsta Adélka!

Spolu se svým ještě přítelem Davidem si pro své ANO vybrali moc hezké místo, kam jsem zajížděl poprvé a sice statek Všetice. Kousek od nádrže Slapy ve stejnojmenné vesničce, který doslova voněl venkovem. Je to rozsáhlý objekt, kde najdete samozřejmě restauraci, jezdecký areál a nebo stodolu k uspořádání krásné svatby a k tomu ještě dva rybníky, kde taky lze uspořádat obřad. Ostatně na fotografie z této svatby se podívejte na můj Fb nebo IG. Určitě se shodneme, že podzim této stodole a této páteční svatbě moc slušel i přes nepřízeň počasí. Připomenu, že právě v pátek celý den od rána do večera a vlastně i celo noc pršelo… No možná to bylo štěstí pro naše novomanžele:-) 

Svatební obřad tentokrát proběhl mimo stodolu. Existuje tady víc možností, jak uspořádat svatební obřad a myslím, že tento proběhl vedle restaurace v místním sále. Obřad byl naplánovaný na 13:00. Můj příjezd byl taktéž na 13 hodinu, abych si vše připravil, než o hodinu později všichni přijdou na místo konání tedy tam, kde probíhala svatební oslava


Ještě připomenu, že se jednalo o mladý pár Adélku s Davidem, kteří podle recenzí vybírali na svůj velký den DJ na svatbu. Důležitým kritériem v jejich výběru byla také zkušenost jako taková a moderování nebo chcete-li koordinace celého dne, což je u mně maličkostí. Mohu jako zkušený DJ nabídnout kompletní služby všem budoucím párům, kteří hledají podobné portfólio služeb:-) 


Hodnotit tohle svatební místo asi nemá cenu. Sice jsem tu byl prvně, ale statek na mě působil silným dojmem, že zde mají takové zkušenosti, že bych musel hledat jehlu v kupce sena a to se mi nechce. Bylo to z jejich strany naprosto profesionální a taková místa mám osobně moc rád!  Jako svatební DJ jsem již hrál k poslechu po proslovech a zahrál něco pohodového ke slavnostnímu obědu. Podávala se polévka a pak si každý nabídl, na co měl momentálně chuť. Jídla zde bylo dost a bylo výborné! Pak se ještě krájel svatební dort a na první tanec jsem pozval novomanžele kolem 19 hodiny. Na krátkou ukázku jejich prvního společného tance se podívejte na Tiktok

Popravdě jsem ani netušil, jaká „mela“ se v uvozovkách strhne večer! Byla to skvělá svatební oslava, která končila až kolem 2 hodiny ranní. Zpívalo se, tancovalo, jedlo a pilo až do ranních hodin a myslím, že každý svatebčan si přišel na své. Nejvíce ale byla zřejmě mašinka po půlnoci, kdy šli opravdu všichni a všichni se tak do mašinky zapojili! Klobouk dolů před svatebčany! Jak říkám, byla to skvělá párty a nehrála se pouze česká muzika. Právě hudba na svatbu je důležitým prvkem, aby se hosté bavili a i zde byla taková všehochuť. Byly to moderní skladby, někdy až moc taneční (např.Timmy Trumpet atp.):-) a pak zase české nebo rockové a tak se to střídalo během celého večera, že všem už musela bolet chodidla od neustálého tancování…. I já se moc bavil a díky za to!

Díky za pozvání Adélce a Davidovi a přeju jim hodně štěstí na cestě životem! Petr Berka – DJ na svatbu

Departure & Return Location

John F.K. International Airport

Fotografie

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023