DJ na svatbu

Starý pivovar Chotěšov 18.3.2023

1. letošní svatba v roce 2023 je tu! Byla sobota 18.3.2023 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Petra. Na svůj velký den požadovala Zkušený svatební DJ, jelikož se sešla různorodá společnost, která poslouchá od všeho něco:-) Přesně tyhle kritéria jsem na plné čáře splňoval a tak jsem se těšil na tuto jarní svatbu. Počasí na 14 stupních, takže paráda a teď už jen, aby zaznělo tolik očekávané ANO! To zaznělo ve vedlejším klášteře, kde jsou na svatby náležitě připraveni. Můj příjezd byl tentokrát na 17 hodinu, jelikož od 18 hodiny měli přijíždět svatební hosté. Na téhle svatbě jsem zajišťoval i Instax fotokoutek a na další fotografie se můžete podívat na sociální sítě Facebook DJ na svatbu nebo Instagram. První společný tanec Petry a Vaška jsem nestihl natočit na mobil! Sotva začala svatební sezona, tak jsem hned prošvihl novomanželský tanec! Nebujte! O taneček na Tiktoku nepřijdete, mám alespoň natočený kousíček tance s rodiči. Dejte mi ještě pár dní času a dám ho tam….
Já jako DJ na svatbu byl tedy nachystán na 18 hodinu, kdy se krájel svatební dort. Ten taky uvidíte na fotografiích a následoval první tanec. Vzhledem k prostoru jsem nevyzval svatebčany ke kruhu, ale stejně se tam pár lidí sešlo a utvořilo kruh:-) Veškerý výběr hudby nechali novomanželé na mě, takže i úvodní skladba od Aerosmith z Armagedonu byla náhodně vybraná a prý jsem se i trefil do noty! Následovala další skladba pro rodiče a pak už jsme rozjeli moc hezkou zábavu! Na svatbě panovala příjemná atmosféra a skoro všichni tančili, tak jsme hrál od každého něco a lidi se bavili. Na řadu pak přišla i svatební hra a okolo osmé večerní to byl novomanželský kvíz se zvedáním bot. I ten měl u svatebních hostů veliký úspěch! No a a pak už to jelo až do rána! Hrál se hodně regionální bigbít na kterém hodně svatebčanů vyrostla. nevěsty oblíbená skladba byla od Extrabandu jméno kouzlo a myslím, že si novomanželé i svatební hosté celou svatební oslavu pořádně užili!
Rád bych se ještě vrátil ke svatebnímu místu. Starý pivovar v Chotěšově kdysi na tomto místě stál a majitelé nedaleké restaurace pod klášterem ji zrekonstruovali a vytvořili asi 12 km od Plzně ve směru na Domažlice moc pěkné svatební místo, kam se vejde sto lidí a kde máte o veškerý servis postaráno. A kam se budu strašně moc rád vracet!  Jediná nevýhoda je , že nenabízí hotelové pokoje nebo možnost přespaní, ale to vůbec nevadí, protože i na této svatbě rozváželi do nedaleké Plzně svatební hosty dvě auta a zvládli to bravurně. Za celé svatební místo, které leží u rybníka a u řeky v moc pěkném prostředí zaplatíte za pronájem a můžete zde být celý víkend. Moc mě překvapila na zdejší poměry nízká cena. A obsluha, která je milá a pozorná je v ceně! Jen asi do 21 hodin. Pak už nebyla třeba 🙂 První letošní svatba za mnou a mě nezbývá nic jiného než se zase těšit na další, která bude na apríla v Soběsukách. Už se moc těším! Váš moderátor a DJ na svatbu – Petr Berka

Starý pivovar v Chotěšov

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023