DJ na svatbu

Dvůr Gigant 24.6.2023

DJ na svatbu Plzeň dvůr Gigant

Byla sobota a velmi žádaný termín a sice 24.6.2023, kdybych se rozkrájel na malé kousky, tak bych potěšil více lidí než 50 svatebčanů na krásné svatbě Denči a Matěje. Jenže to nejde a já musím pochválit čerstvé novomanžele, že mé služby DJ na svatbu si objednali už dlouho dlouho dopředu, byl to více jak rok a tudíž bylo jasné, že jejich svatbu si vezmu jako svatební DJ na triko právě já:-)
Komunikace s tímto párem byla rychlá a příjemná, takže bylo vše rychle domluveno. Navíc jsem jim nezvučil svatební obřad, takže čistě jen večerní párty. Vím, že svatební obřad proběhl za stodolou dvoru Gigant. Fotografie najdete zase tradičně na mém IG a FB, tak klikněte a mrkněte se:-) Můj příjezd chtěli novomanželé na půl pátou, což na večerní párty je dostačující, byť tam chtěli moderovat ještě pár bodů z jejich programu jako např. svatební tombola, strom atp. Počasí přálo a i v tomto dvoře jsem již jednou jako DJ na svatby hrál na svatbě asi před 4 roky ještě před covidovou dobou. Jedná se o krásné a klidné místo nedaleko Chotěšova nebo spíše Kotovic, ale navigace může zobrazit i obec Záluží. Nicméně dvůr Gigant nelze cestou přehlédnout. Je to místo, které sice nabízí jen asi 3 apartmány, ale krásné zámecké prostory a sál ideální pro svatební oslavu. Zde si zařizujete všechno sami včetně cateringu stejně jako novomanželé Deny a Maty.

Podvečerní hudba na svatbu a moderování svatebních her

Produkce na této sobotní svatbě začala sice už odpoledne po zapojení aparatury, ale první tanec byl na programu až kolem 20 hodiny. Do té doby novomanželé měli různé aktivity, které jim připravovaly družičky a de facto se pořád něco dělo. Jak říkám, první novomanželský tanec byl na programu až po osmé večer a my jsme ještě se svědkyní moderovali svatební tombolu a následnou aukci zbylých lístků do tomboly. Bylo to moc fajn a svatební hosté se skvěle bavili. Pak přišla výzva?! Výzva na první tanec Denči a Matěje. Já se jako zkušený DJ a moderátor představil, popřál hezkou zábavu a řekl ještě pár slov k novomanželům a také, aby hosté udělali kolečko. export_1687947887379Na jejich nacvičený tanec se určitě podívejte na Tiktok! Stojí za to!
A večerní hudba na svatbu gradovala a hrály se hodně české, ale i devadesátkové pecky všech možných žánrů a v úterý, kdy píši tento článek přišlo i milé hodnocení na e-mail i na facebook. Na této stránce dole se podívejte na originál recenze, kterou najdete i na mém FB
Deny a Maty děkuji za pozvání! Měli jste krásnou svatbu a já jako Váš svatební moderátor a DJ přeji pohodové a šťastné manželství! Váš DJ na svatbu Petr Berka 

Krásná červnová svatba Denči a Matěje ve dvoře Gigant nedaleko Plzně

Svatba Denči a Matěje 24.6.2023

u všech svatebních hostů

export_1687947887379

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023