DJ na svatbu

Lesní restaurant Lipovka 30.6.2023

Svatební DJ Plzeň na Lipovce

Byl to poslední červnový pátek 30.6.2023 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Radka. Původně to ale byl první srpnový pátek, ale nakonec to novomanželé z rodinných důvodů přeložili o měsíc dřív a i já měl naštěstí volný termín, takže bylo vše v pořádku. Přijel jsem na Lipovku před 16 hodinou a svatební obřad zajišťuje i zde mezi svatebčany oblíbený lesní restaurant o kterém jsem již napsal několik pozitivních článků a možná i proto si jej vybrali novomanželé pro svůj den. Svatební obřad proběhl tedy na Lipovce v altánku v 15 hodin a fotografie jsou k dispozici na IG a FB.
Radka vybírala DJ na svatbu, aby se pokusil roztancovat pozvanou společnost, která čítala nějakých 40 svatebních hostů. To se nakonec povedlo, protože jako zkušený DJ jsem zažil takových společností na svatbách nespočet a téměř vždy se všechny roztancovat a rozveselit povedlo! Velké štěstí bylo, že ženich měl pozvané kamarády z fotbalového týmu, kteří po celý večer udávali tempo svatebního veselí a musím říct, že už dlouho jsem si nezahrál takové taneční pecky. Vše odstartovala vzpomínka na 90. léta v podání Galy a hitu Freed From Desire, což je taky oblíbená fotbalová skladba a rázem byl hned plný parket. I zde došlo na Martina Garrixe nebo Timmyho Trumpeta a další a další. Taky jsem málem zapoměl na svatební hry. Hráli jsme hlavně tombolu při které hosté vyhrávali krásné ceny, ale pak přišel na řadu okolo 21 hodiny i speciální svatební kvíz. To byl kvíz, který připravila svědkyně nevěsty a musím smeknout. Bylo to 15 otázek pro každého pro ženicha a pro nevěstu a byly to otázky na tělo ze školy a z let náctiletých tedy hlavně z puberty a tak podobně, kdy nejdříve na otázku např. pro nevěstu odpovídali svatební hosté a hned poté i ženich a až potom jsem přečetl správnou odpověď. Byl to vskutku zábavný kvíz, kde zazněly otázky opravdu na „tělo“

Svatební DJ a moderátor na každou veselku

Málem jsme ale zapoměli na novomanželský tanec a tak i zde vkládám odlaz na Tiktok, kde najdete krátkou taneční ukázku novomanželů Radky a Tomáše. Svatební oslava se myslím vydařila, byť si novomanželé na svatební schůzce mysleli, že nebudou mít „tančící“ společnost. I ti starší si zatancovali na Beatles nebo Boney M nebo Scootry a další hity převážně z 90. let. Bylo to skvělá párty, která ale měla jen menší kaňku a za tu kaňku nemohl vůbec nikdo. Je napsaná ve smlouvě a tak to tady prostě je. Konec hudební produkce je o půlnoci. Ano i tento čas jsme zde dodrželi a o půlnoci už žádná hudba na svatbu nehrála. Myslím, že do jedné nebo možná i do dvou by Tomášovy spoluhráči vydrželi na tanečním parketě. Bohužel nic takového se nekonalo a já se tak jak jejich DJ na svatbu musel rozloučit. Novomanželům poděkoval na pozvání na jejich svatbu, dostal jsem výslužku a odjel domů prospat se a připravit na další sobotní svatbu v Soběsukách. O této svatbě zase v jiném samostatném článku, já jsem chtěl hlavně poděkovat Tomášovi za moc milé hodnocení, které mi přišlo v neděli. Hodnocení mých služeb DJ na svatbu a moderátora si můžete přečíst na facebooku a nebo zde pod tímto článkem. Tome, díky!

Byl to pátek 30.6.2023 a Radka s Tomášem si řekli ANO na Lipovce

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023