DJ na svatbu

Angusfarm Soběsuky 1.7.2023

DJ na svatbu Plzeň na Angusfarmě


První červencová sobota s datem 1.7.2023 patřila krásné svatbě Denisky a Honzy. Mé služby DJ na svatbu Plzeň si objednala ve velkém předstihu právě nevěsta Denča, která měla ve výběru DJs na svou svatbu jasno. I přesto, že poznala sama několik svatebních DJ, tak vybrala mě! Abych vysvětlil, tak Denča pracuje jako svatební dekorantka a na svatby pronajímá různé dekorace atp. Vybrala si zkušenost, protože sama dobře ví, jak se někteří jedinci, kteří si říkají svatební DJ chovají. I já slýchávám někdy i kritiku na kolegy, které znám, ale i neznám a snad ani nechci poznat… Já jako zkušený Dj mám za sebou stovky svateb a mohu garantovat bezproblémové jendání a taky vystupování během veselky.
Pojďme ale na tuto krásnou svatbu na mé milované místo, kde to pro každého, kdo tam ještě nebyl je opravdový zážitek z prostředí, ale lavně z jídla! Navíc poslední červnový den otevřeli novou restauraci ato rovných 100 dní od požáru. Více se dočtete ze svatby, kterou jsme zde odehrál 1.4.2023. Svatební obřad byl stanoven na 12 hodinu, takže můj příjez na 11 nikoho nepřekvapil. Přivítal jsem se se ženichem a v klidu si připravoval aparaturu na večer uvnitř a venlku na svatební obřad. Ten proběhl standardně venku a nafotil jsem pro vás taky pár foteček, ktzeré najdete klasicky na FB a mém IG. Klikněte a jste tam:-)
Jen co zaznělo ANO a Denča s Honzou byli novomanželé, tak  ze všech stran přijímali gratulace do manželství a já si kompletně připravil vnitřní prostor na večerní párty. Byl téměř celý den před námi, obřad byl na 12 hod., takže celý den před námi, který každý svatebčan prožil po svém v blízkosti našich novomanželů.


DJ a moderátor na svatbu na Angusfarmě

14 hodin. To byl začátek svátečního oběda asi pro 60 pozvaných hostů Denči a Honzy. Podávala se polévka a zbytek si každý dal na co měl momentálně chuť. venku porbíhal po celý raut, kde bylo dostatek jídla na výběr. Uvnítř se toho odpoledne moc neděle, protože počasí nám přálo a všichni si užívali slunečních paprsků venku s přáteli a hlavně s novomanželi. Ti nechtěli žádné tradice jako rozbíjení talíře před hostinou atp., ale chtěli krájet dort a ten byl na programu kolem 16 hodiny. Byl výborný a jejich první kousek ukrojili společně jako po másle! Tancovat se šlo až po 19 hoidjy. neproběhla žádná svatební hra nic takového, ale první tanec, na ten se už všichni těšili a dočkali se. Po 19 hodině venku na terase novomanželský tanec Denši a Honzy. Na krátkou ukíázky se podívejte na Tiktok. A přesně tady jsem rozjel i večerní svatební párty a zvolil jako DJ na svatby tu správnou hudbu na svatbu. Párty se slušně rozjela a do stodoly jsme se přestěhopvlai s hudbnou asi až kolem 21 hoidny. Párty venku nasadila laťku hodně vysoko, chvílemi mi to uvnitř taky připomínalo,m ale venku bylo prostě nejlépe! Tancovalo se na všechno!Hlavně to byly ze začátku staré české písniočky, avšak během večer hlavně uvnitř se hrály převážně moderní a osvědčené hitovky pro každou geneŕaci. S tím si poradí každý správný DJ na svatbu. Byla to krásná jízda, které měla svůj finiš krátce po půlnovci, byť jsme čekal jízdu do rána, tak nic takového se nekonalo. Ten den byl náročný a navíc venku uvnitř bylo opravdu nedýchatelno, takže všichni spíš seděli a povídali si venku s příáteli. No a jelikož nevěsta šla brzy do kajan, tak jsem se rozloučil s ostatními svatebčany, které čekali na odvoz  a taky se ženichem, který ještě vydržel. Díky za pozvání Denčo a Honzo! Byli jste strašně moc faj a já dík Vám dvěma potkal spoustu příjemnáých lidí a snad i některého z nich jako DJ na savtbu PlzeN pobavil:-) Víš DJ na svatbu Petr Berka!

 

Nádherná svatba na Angusfarmě Denči a Honzy v sobotu 1.7.2023[/caption]

Nádherná výzdoba na svatbě v Soběsukách, kde si řekli ANO v sobotu 1.7.2023 Deniska a Honza

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023