DJ na svatbu

Chateau St. Havel Praha 5.7.2023

DJ na svatbu Praha

Středa 5.7.2023 na den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje jsem zajížděl do prahy na krásnou svatbu do ještě krásnějšího prostředí na zámek Chateau St. Havel. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Katka ve velkém předstihu a taky jsem se pořádně těšil na tuto doktorskou rodinu! Spolu s Jirkou jsou 9 let a po těchto letech pozvali na toto krásném místo přes stovku svých přátel, aby s nimi oslavili jejich vztah a zároveň manželství. Veselka to byla opravdu velká, ale nepředbíhejme! Zvučil jsem i svatební obřad, který byl stanoven na 14 hodinu a byl církevní v řežii pana Makovičky, který je v Praze  a v celém regionu „kapacitou“ Svatební obřad proběhl dle plánu a počasí taky vyšlo, i přesto, že měly přijít silné bouřky a přívalové lijáky. Okolo 14:30 prakticky jen co skončil obřad se zatáhlo a zvedl vítr, ale to byla asi tak všechno, jelikož nás tenhle živel minul. Nás ale neminula svatební oslava. Já jako zkušený DJ už jsme na tomto místě byl a nebudu se zde zbytečně rozepisovat, jelikož zde probíhají svatby jako na běžícím páse a mají zde ohromné zkušenosti se svatbami a probíhají zde hlavně ty luxusnější…
Svatba Katky a Jirky byla také luxusní a myslím, že všichni si užívali každé chvilky, každé minuty s novomažely. Novomanželé si pro své hosty připravili moc pěkný kvíz pro každý stůl, kde sedělo celkem 6 hostů. Kvíz měl sloužit jako příjemné zpestření svatebních hostů při fotografování novomanželů. A svůj účel také splnil. Jako DJ na svatbu Praha jsem zval na první tanec až po osmé večer. Kvůli počasí se odložily skupinky a focení a tak vše přišlo na řadu až večer a tím pádem se odsunul i začátek prvního tance, který byl stanoven na 19:30 hod. Na program i další fotky se podívejte na můj IG nebo FB.

Svatební oslava jak se sluší a patří…

Jak už jsem naznačil, tancovat naši novomanželé začali až lehce po 20 hodině a nebylo kam pospíchat, jelikož před námi byla celá středeční noc. Jako svatební moderátor jsem celým dnem a večer zval na různé dění okolo novomanželů a svatebního programu a svým způsobem jsem si taky užíval toho, že jsem na tomto místě po asi 5 letech. Chateau St. Havel je opravdu nádherný a jak už jsme psal výše, jsou zde převážně luxusnější svatby.  Tahle svatba Kačky a Jirky byla moc pěkná! Oba novomanželé, stejně jako další svatební hosté byli moc příjemní a celou párty si užívali. Hrál jsme jako DJ na svatbu převážně starší hity, nejvíce to byly asi 80 a 90 a hity milénia včetně těch českých, ale ty jsme začal hrát až pozdě večer kolem 23 hodiny, jelikož na svatbě bylo hodně anglicky mluvících hostů. Hudba na svatbu byla správně odhadnuta, byť jsme neměl žádné informace od novomanželů zejména od nevěsty Katky se kterou probíhala komunikace. Jako svatební DJ jsme správně odhadl náladové rozpoložení na hudbu a tancovalo se o sto šest. Ještě jsem málem zapomněl na novomanželský tanec?! Ten s krátkou ukázkou najdete tradičně na Tiktoku. Já musím opět poděkovat za pozvání na tuto krásnou svatbu Katce a Jirkovi. Hrál jsem do 02 hodin do rána a s novomanželi si ještě podal ruku a vyrazil na cestu domů do Plzně. Děkuji za vše! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka!

PS: o den později dorazila od nevěsty tohle krásné hodnocení za které moc děkuji!

Ve středu 5.7.20923 si řekla ANO Katka s Jirkou a byla to orpavdu velká veselka! Jako DJ na svatbu jsme si zahrál pro více jak 100 svatebních hostů![/caption]

Ukázka stolu ze svatby Katky a Jirky ve středu 5.7.2023 v Praze

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023