DJ na svatbu

Kalikovský mlýn 4.8.2023

DJ na svatbu Plzeň Kalikovák

Byl tu první srpnový víkend a ten svatební začal již v pátek 4.8.2023, kdy si mé služby DJ na svatbu Plzeň ve velkém předstihu rezervovala nevěsta Katka. Spíše to bylo tak, že Katka s Richardem chtěli, abych zábavu n jejich svatbě měl na starosti já, jako zkušený DJ a nikoho jiného nechtěli. I proto to byl termín, který vzešel jednak z mého kalendáře a z diáře restaurace Kalikovský mlýn v Plzni. Katka synchronizovala termíny tak, aby měla to nejdůležitější na svou svatbu zajištěné tedy svatební místo a také hudbu na svatbu. Jsem rád, že jsou lidé, kteří stále vnímají, že hudba na svatbu spolu se svatebním místem, kde se najíte a napijete, jsou nejdůležitějšími prvky vašeho velkého svatebního dne! Přesně tak to bylo v případě Katky s Ríšou.
Svatební obřad jsem tentokrát nezvučil, ale i tak jsem ho chtěl vidět na vlastní oči. Přijel jsme tedy na 15 hodinu, kdy začal svatební obřad pod taktovkou místního oblíbeného oddávajícího pana Pivoňky. Konečně zaznělo ANO a asi 70 svatebních hostů gratulovalo novomanželům a těšili se na výbornou svíčkovou na smetaně, která se podávala po krátkém focení na Kalikováku. Stále se tedy bavíme o stejném svatebním místě. Všechny fotografie najdete vždy na Facebooku nebo Instagramu.

Svatební DJ a moderátor v Plzni na Kalikováku

Bylo asi kolem 17 hodiny, kdy se hosté přesunuli na terasu zdejší restaurace. Toto místo pro svatbu vřele doporučuji. najdete tu vše co potřebujete na jednom místě a nemusíte nikam složitě cestovat. Navíc skvělé jídlo a pití a to vše v centru města Plzeň. Jako DJ na svatbu doporučuji i přes naší dlouholetou spolupráci, která nadále funguje.
Naši novomanželé nechtěli žádné svatební hry nebo soutěže, ale pouze klasiku, takže krájení dortu, házení kytice atp. Na první novomanželský tanec došlo kolem 18 hodiny a krátkou ukázku najdete na Tiktoku, tak se podívejte. Celý večer u řeky na terase byl ještě v plenkách a já už dávno věděl, že nás čeká převážně rockový večer. Jako svatební moderátor dokážu vždy odhadnout svatební hosty, ale je pravdou, že zde jsem měl již menší echo i před svatbou, s čímž jsem neměl problém. Host od Katky a Ríši byli natěšení na svatební párty a ani se jim nedivím, že to chtěli pořádně oslavit. To se musí na kjaždé veselce a výjimkou nebyla ani tahle krásná svatba! nehráli se však jen pouze rockové, ale i devadesátky a taneční hity, které hosté dobře znali. Svatební oslava to byla velkolepá a hosté se parádně bavili včetně mně! Děkuji za pozvání Kačko a Ríšo a přeji Vám v manželství jen to nejlepší! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

 

PS: 7.5.2023 mi pak od nevěsty dorazila na Facebooku milé hodnocení mých služeb DJ na svatbu Plzeň

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023