DJ na svatbu

Fořtovna Metternich Obora 7.7.2023

DJ na svatbu a PÁRTY roku!

Tak tohle byla přátelé párty roku! Na fořtovně se v pátek 7.7.2023 děly panečku věci:-) Abyste byli v obraze, tak mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Petra, která s Karlem vstoupila na fořtovně v Oboře u Kaznějova do manželství a myslím, že jim vyšlo snad úplně všechno?! Od počasí po muziku. Právě hudba na svatbu byla tím správným zábavným elementem na této krásné svatbě a já jako DJ na svatby a moderátor jsem měl tu možnost být u toho a bavit se s asi padesátkou svatebních přátel pozvaných na tuhle svatbu. Začali jsme svatebním obřadem, který byl na přání novomanželů výjimečně bez gratulací. Nicméně svatební hosté si samozřejmě čas našli v průběhu odpoledne, ale nevěsta to prostě nechtěla a já to asi chápu, jsou tam emoce a vy jste za x tisíc namalovaná nevěsta a když je někdo emočně naladěný, tak slza po tváři dokáže udělat pěknou neplechu:-) Svatební obřad začal od 13 hodin a byl standardní. Zvučil jsem pouze oddávajícího místostarostu z Obory, se kterým se dobře znám a samozřejmě i paní matrikářku. Vše proběhlo hladce a od 14 hodin se pak všichni odebrali na oběd. Někteří na oběd, který probíhal uvnitř restaurace a někteří hosté seděli venku a dostalo se jim bohatého rautu, kde si každý vybral to na co měl momentálně chuť. Počasí bylo asi na třicítce, venku bylo na padnutí a teď si představte, že začnete po 15 hodině tancovat na přímém slunci?! Neuvěřitelné! A přesně to se také na této páteční svatbě stalo. Byly to sice jen ploužáky, ale i tak jsme měl skoro plný parket a důkazem toho je ukázka svatebního tance na Tiktoku. No on to první taneček sice není, i zde bylo na přání novomanželů bez prvního tance, ale tohle vzniklo spontánně, že začali hosté a přidali se i novomanželé a hosté udělali kolečko na skladbu od Adama Durici. Tady v té chvíli jsem si řikal, tak tohle bude svatební mejdan roku! A to bylo teprve odpoledne?! 

Svatební moderátor a DJ Plzeň na fořtovně

 

Byl pátek 7.7.2023 a Péťa s Kájou, coby novomanželé už měli za sebou „první novomanželský tanec“, ale ve skutečnosti žádný nebyl, jak už jsme psal výše. Novomanželé a hosté se chtěli jen bavit a oslavit vše s přáteli a nejbližšími. To se povedlo, jelikož bylo dobré jídlo a dobré pití a nechyběla ani hudba na svatbu v mé režii coby DJ na svatbu Plzeň. Všechny fotečky najdete na mém FB a také IG. Venku už se setmělo, tancovat se pořádně začalo až po osmé večer a pak už jela pouze zábava, ale zapomněl jsme na svatební královský kočár. To je hra, kterou jsme hráli hned 2x pro velký úspěch a byla to neskutečná sranda! Po 22 hodině pak přišlo na řadu překvápko pro manžela, kdy měly holky z jógy včetnš evěsty nacvičený taneček pro ženicha Káju a ten z toho byl natolik na měkko, že si musel dát panáka:-) I během večera ženich pařil a měl rád spíše rockovější jako Traktor atp., ale vesměs se hrály většinou devadesátky, což byl neskutečný magnet na svatební hosty, kteří právě devadesátky zažili a rádi vzpomínali i tancem na této svatbě. Jinak se hrála i modernější muzika, řekl bych od všeho něco a byl to takový typický mix skladeb, které hosté dobře znali. A myslím, že se dobře pobavili očemž svědčí  i komentář od nevěsty na facebooku, který uvidíte, když si najedete na tuto svatbu 7.7.2023 a který mluví sám za sebe. Já jako svatební DJ Petr Berka jsem se rozloučil dvě hodiny po půlnoci a ještě jednou popřál vše nejlepší do manželství a poděkoval za páteční úžasný večer. Váš DJ na svatbu Petr Berka!

Moc krásná svatba se odehrála v pátek na fořtovně v Oboře u Kaznějova. Své ANO si řekla Peťa s Kájou a bylo to skvělý![/caption]

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023