DJ na svatbu

Hotel Hůrka 5.8.2023

Svatební oslava v hotelu Hůrka

Šárka a Fanda! Dva neskuteční sympaťáci, kteří si objednali mé služby DJ na svatbu v radnicích v nově zrekonstruovaném hotelu Hůrka na radnickém náměstí. Právě tady proběhla krásná svatební oslava ve velkém stylu s asi 70 jejich nejbližších přátel. Moc jsem se na ně těšil, už jen proto, že byli o něco starší než ostatní, kterým je lehce přes 20let. Oba už taky měli jednu svatbu za sebou a měli jsme toho hodně společně podobného. Na jejich svatbě nechybělo ani několik dětí, nicméně oba, jak Šárka tak Fanda si z prvního manželství přinesli do rodiny každý 2 děti, takže už teď mají pěkně velkou rodinu a možná…, kdo ví, možná to nebude konečný počet:-) Jejich svatba byla krásná! Určitě se taky podívejte na menší foto report, který jsme nafotil pro Facebook a pro Instagram.

Svatební oslava pro děti i dospělé

jak už samotný název napovídá, byla to svatební oslava pro každého! Já jim tentokrát nezvučil svatební obřad a přijel na 14:30, abych si do hodiny, do času jejich příjezdu stihl vše připravit a to se taky povedlo. I svatebčané dorazili včas, možná taky proto, že venku v sobotu vydatně pršelo a teploměr ukazoval mizerné hodnoty. Jako zkušený DJ jsme se nejdříve postaral o zábavu pro nejmenší. jak už jsme se zmínil, na svatbě bylo hodně dětí a tak jsme soutěžili a tančili a musím dětičky pochválit! Všude jinde jejich pozornost udržíte na pár minut, tady to byly skoro dvě hodiny! Možná i kvůli soutěžím… Ale bylo to fajn a navíc jsme tu potkal nevěstu, které jsme hrál svatbu před 7 lety. Její komentář si přečtěte na Facebooku pod článkem této svatby ze soboty 5.8.2023. Díky za něj! I to se zřídka stává, že potkáte nevěstu nebo pár, kterým jsme hrál na svatbě jako DJ na svatbu a zatímco oni mě poznají hned, tak mě to, pravda, přece jen trochu trvá o něco déle při počtu těch svateb, které mám za sebou jako svatební moderátor.
Pojďme na večer! První tanec novomanželů byl na programu po 20 hodině. nebylo kam spěchat, navíc přítomné byly stále i děti, které měli povolené si hrát až dlouho do večera a na první tanec Šárky a Fandy se podívejte na Tiktok. Správně zvolená hudba na svatbu byla úspěšným základem moc hezké svatební oslavy, která se odehrávala v tomto krásném prostředí hotelu Hůrka a hrálo se hodně české a slovenské muziky. Ostatně to byl taky požadavek novomanželů, ale jak už to bývá, tak domácí muzika prostě vždy vítězí na každé svatební oslavě! Byla to jedna vleká jízda, která byla příjemná, pohodová, všichni svatebčané mladší a i oni moc fajn včetně svědků se kterými jsem spolupracoval při moderování svatebních her. Byla svatební tombola a novomanželský kvíz se zvedáním bot a ženich měl během večera taky pro svou drahou překvapení a složil ji písničku! Moc hezké a emotivní gesto od ženicha na klobouček!! Jak říkám, bylo to moc fajn a i když jsme si přál, aby tahle noc, tahle svatební oslava nikdy neskončila, tak bohužel, konec přišel před 02 hodinou ranní, kdy jsme se rozloučili, zazněla Jasná zpráva od Olympicu a já pomalu začal balit techniku. Díky za krásnou svatební oslavu na kterou nezapomenu! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

PS: pár dní po svatbě mi přišlo hodnocení mých služeb od ženicha Fandy za které moc děkuji!

A vůbec poprvé co svatby dělám, tak dorazila ještě jedna ze stejné svatby od svědkyně nevěsty. Také moc děkuji!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023