DJ na svatbu

Penzion Na Poště 8.8.2023

DJ na svatbu Rokycany

Druhý den v pracovním týdnu, ale přesto hezké datum a sice 8.8.2023 a i to je ten správný čas na veselku! Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Katka, která společně s Vildou pečlivě vybírala svatebního DJ a svatebního moderátora na svou svatbu v penzionu Na Poště ve Strašicích. Moc hezké místo s výbornou českou kuchyní a velkým, čistým a krásným sálem pro 80-100 lidé. Na této svatbě bylo celkem 75 svatebních hostů a byla to na úterek pěkně velká veselka! Svatební obřad jsem také zvučil a začátek byl na 13 hodinu, tudíž jsem přijel na 12, abych si za penzionem na zahrádce vše stihl nachystat. Na fotodokumentaci se jako vždy podívejte na sociální sítě tj. Instagram a Facebook. Svatební oslava to byla moc hezká, stejně jako počasí, kdy ten den bylo na svatbu „tak akorát“ ani zima ani horko, teploměr ukazoval hodnoty kolem 24 stupňů. Svatebním hostům po svatebním obřadu pěkně vyhládlo a tak usedli kolem 14:30 ke svatebnímu stolu, kde se podávala skvělá hovězí polévka a pak to již byl raut, kde si každý dal k jídlu to, na co měl chuť. Takhle to někdy bývá a proč ne?! Ne každý chce svíčkovou na smetaně, ale třeba i něco lehčího, aby alkoholové opojení během večera správně „sedlo“!

Svatební párty to byla skvělá

Ano svatební párty to byla jedna velká svatební jízda! Zase se potvrdilo, že dobře zvolená hudba na svatbu je základem úspěchu a musím také zmínit, že ne každý DJ na svatbu má řekněme takový „cit“ pro výběr vhodných a správných písniček! Ostatně tohle chválí svatebčané nejčastěji na mém hodnocení na Facebooku, tak si můžete přečíst. Jako zkušený DJ mám za sebou stovky svateb, které mně naučili nehrát skladby pro sebe, nýbrž pro svatební hosty. Navíc je také důležitý, aby DJ na svatby nebyl žádným DJ v klubu, kde se hrají remixy a popravdě řečeno, tohle na svatbě nikoho nezajímá a nikoho s tím dotyčný DJ neoslní! O tom mohu vyprávět nebo dokonce ještě lépe napsat knihu, třeba pro všechny ostatní, kteří si taky bohužel říkají profesionální DJ na svatbu a nelze je nijakým způsobem označit nebo zaškatulkovat. Je to o tom, že v klubech se toho v létě moc neděje a nehraje a oni chtějí „kšeft“ za každou cenu! Pozor na to! Nechci a ani nebudu tady někoho urážet nebo aby se to nějakým způsobem někoho dotklo, ale pak jejich výkony na svatbách vytvářejí negativní reakce svatebčanů, když si hrají to svoje z klubu… Tohle ale byla panečku jiná veselka! Veselka v mé režii a jako DJ na svatby jsem si užíval každý okamžik! Vlastně od prvního společného tance, který najdete s malou ukázkou na Tiktoku, až po tu poslední písničku hodinu po půlnoci, kdy jsme pomalu končili. Novomanželům Katce a Vildovi jsme poděkoval za to, že jsme v jejich den D mohl být s nimi, popřál jim ještě jednou hodně štěstí v manželství no a snad se ještě někdy uvidíme na svatbě jejich přátel?! Mějte se krásně! Váš DJ na svatbu Petr Berka! PS: pár dní po svatbě dorazila od nevěsty tahle krásná recenze za kterou děkuji!   V úterý 8.8.2023 si ve Strašicích řekla ANO Katka s Vildou a já děkuji, že jsem mohl být u toho jak DJ na svatbu Rokycany[/caption]
DJ na svatbu Rokycany

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023