DJ na svatbu

Starý pivovar Chotěšov 30.9.2023

DJ na svatbu Chotěšov u Plzně

Svatební sezona pomalu kráčí do finále a tak si poslední svatby letošního roku náležitě užívám jak jen mohu:-) Mé služby DJ na svatbu si do Chotěšova u Plzně objednala nevěsta Simona. Spolu se svým snoubencem si vybrali v Chotěšově poměrně nové, ale za to hodně oblíbené místo Starý pivovar. Nádherné prostředí, dostatek parkovacích míst, soukromí a kouzelná atmosféra zdejšího pivovaru dělá z tohoto svatebního místa jedno z nej svatebních míst na západě Čech. A určitě právem. I já musím říct, že se mi zde dobře hraje, akustika skvělá a prostor pro DJ na svatby akorát. Zde si pronajmete celý areál, ale je třeba počítat s externím cateringem. Uplynulou sobotu se o občerstvení postarala restaurace Na schůdkách z Tlučné, což je asi 10 km. 
Nějaké fotografie najdete jako vždy na mém Instagramu nebo Facebooku, tak se podívejte:-)

Svatební oslava v Chotěšově

Svatební oslava proběhla ve Starém pivovaře, ale obřad, který měl začátek na 13 hodinu v nedalekém klášteře. Nádherný prostor nabízí nádherné fotografie a vzpomínky při prohlížení tohoto krásného místa. Nevěsta chtěla i nazvučení svatebního obřadu a to jsem jim také splnil za příplatek 2.000,-kč, ostatně všechny služby a ceník najdete na stránce Ceník DJ na svatbu
Simča s Ondrou pozvali do mlýna na hostinu a večerní párty na 6O svatebních hostů, kteří měli postaráno u zábavu a taky o dobré jídlo. Hudba na svatbu byla v režii spíše rockových písniček, které všichni dobře znají a na každé svatě se na ně mohu spolehnout. Byli to převážně mladší ročníky a tak mi trochu překvapila převážně rocková scéna, ale to tak někdy bývá….
Já už zase předbíhám na večerní oslavu, ale tahle svatební oslava měla své důležité prvky programu i v odpoledních hodinách, kdy se hosté začali po obřadu objevovat v pivovaru. Na 15:30 hod. se podávala polévka a poté to byla svíčková na smetaně, takže dobrý základ pro všechny svatební hosty a během odpoledne se hosté věnovali fotokoutku a různým aktivitám, které pro ně Simča s Ondrou připravili. Bylo to moc příjemné odpoledne, které zůstane v srdcích každému, kdo se zúčastnil večerní oslavy. Tancovalo se až do rána a já si hosty nemohl vynachválit, protože co písnička, to plný parket a co víc si jako DJ na svatbu přát. Na druhou stranu bych také zapomněl na jednu soutěž resp. svatební hru. Hráli jsme novomanželský kvíz se zvedáním bot a pak novomanželé připravili i vtipnou tombolu nebo poslední dobou tolik oblíbenou pivní štafetu. Byla sranda  a ještě jednou velká pochvala pro všechny svatebčany, kteří byli vážně skvělí! I já jako DJ na svatbu a moderátor jsem si užíval každou minutu, každou písničku téhle neopakovatelné atmosféry! No, musím dodat, že snad něco podobného určitě zažívám každý víkend, ale ten týden, ruku na srdce, to je pořádně dlouhá doba. Svatby jsou jako droga. Musíte je mít pořád a pořád a já tyhle svatební oslavy miluju. A možná právě proto, že je člověk dělá srdcem, si mé služby objednává tolik klientů! Díky za to, že mohu být i na vaší svatbě jako zkušený DJ a moderátor. 
I Vám děkuji, že jste dočetli až sem a těšte se semnou zase na další sobotu?! Tentokrát zajíždím na další mé oblíbené místo, do penzionu U Prejzků ve Lhotce. Váš Petr Berka- DJ na svatbu a moderátor svatebních oslav!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023