DJ na svatbu

U Prejzků Lhotka 7.10.2023

První říjnová svatba Míši a Honzy U Prejzků

Ano, jak už nadpis napovídá, 7.10.2023 jsem zajížděl na mé oblíbené místo do Lhotky, kde najdeme rodinný penzion a restauraci U Prejzků. Letos jsem na tomto místě byl již asi 3x a vždy se sem rád vracím. Je to svatební místo, kde najdete vše potřebné pro svůj svatební den. Jídlo dokonalé, prostory pro venkovní svatební obřad taky a třešničkou na dortu ochotná obsluha, která vám včetně majitelů udělá to, co uvidí na očích, i to je penzion U Prejzků. Mé služby DJ na svatbu si objednala Míša s Honzou, dnes již novomanželé, kteří si pro svůj den vybrali tento restaurant. Svatební obřad si naplánovali na 13 hodinu, takže můj příjezd byl na 12 a vše jsem si připravil před začátkem obřadu venku, ale i uvnitř na sále. Na fotografie se podívejte na můj Facebook nebo Instagram. Svatební obřad byl standardní a trval asi 1é minut. Po tom, co zaznělo od Míši a Honzy ANO se asi 60-ka svatebních hostí těšilo na dobré jídlo. Podával se předkrm s parmskou šunkou, hovězí polévka a pak už to byl raut, kde si každý nandal na co měl momentálně chuť. Jídlo bylo jako vždy perfektní! 

Novomanželský tanec odstartoval svatební oslavu

A byl to právě první společný taneček, který byl nacvičený a který sklidil obrovský potlesk od svatebčanů. Podívejte na krátkou ukázku na Tiktok. Následovala skladba pro rodiče, resp. dvě skladby a pak jsme rozjeli večerní svatební párty! Svatební oslava přinesla i svatební hry. Jednak jsme hráli hru Rok s novomanželi, ale trochu jinou než je na stránkách uvedena, ale nejdřív přišel na řadu oblíbený novomanželský kvíz se zvedáním bot. Ten byl od svědků připravený, ale já ho moderoval. Jako DJ na svatbu a moderátor vystupuji zcela běžně a vše je pro snoubence v ceně. Svatební oslava to byla velkolepá a Míša s Honzou si jí s přáteli a s rodinou plnými doušky užívali. I proto si vybrali zkušenost. Jako zkušený DJ jsem hosty pozdravil na začátku párty, představil se a ještě jednou popřál novomanželům hodně štěstí v manželství! Sobotní večer U Prejzků byl výživná hlavně na bigbeat a ten zněl převážnou část sobotního večera i na této svatební oslavě. Opět se potvrdil můj výběr a cit pro vhodnou hudbu. Správnou hudbu na svatbu nikdy nepodceňujte! Párty končila až nad ránem a byla to ještě jednou skvělá párty, kterou jsme si užil i já jako DJ na svatbu. přesně takové večery má nejraději, kdy hosté mají super náladu a chtějí se bavit! Možná i podle referencí nebo zkušeností si novomanželé Míša s Honzou vybrali mě osobně. Já jim za to děkuji a přeji ještě jednou do společného života jen to nejlepší! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka!

Svatba Míši a Honzy

 

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023