DJ na svatbu

Svatba Zámecký resort Štáblovice 21.10.2023

DJ na svatbu Opava

Neobvykle teplý podzim nabídl i jednu neobvykle dalekou jízdu směr Slezsko. Na sobotu 21.10.2023 si mé služby DJ na svatbu Opava objednala nevěsta Markéta. Dle první komunikace ji odřekl ze zdravotních důvodů původně objednaný svatební DJ a tak hledala a hledala, až narazila na mé webové stránky djnasvatbu.info a na můj Facebook a Instagram. Markéta měla jasno, hrát na přání a hrát podle aktuální nálady svatebních hostů. To si dovolím tvrdit, že je přímo moje parketa a v aktuálním cítění při výběru hudby jsem diskžokej na správném místě…. přece jen, za dobu co dělám svatby o sobě můžu říct, že jsem zkušený DJ. I Markéta dobře věděla, že správně zvolená hudba na svatbu je důležitým základem každé svatby, kde se hosté budou bavit. Ono totiž, kdyby na mém místě byl nějaký klubový DJ, tak by si hosté příliš nezatancovali a ani nezazpívali! Zpívalo se i tady pěkně z vesela, tančilo, pilo a lidé se bavili jak jen nejlépe uměli. Byla to veselka se vším všudy. Navíc svatební oslava na svatebním místě roku 2019,2020, 2021 a 2022. Byl to zámecký resort Štáblovice s moc hezkým zámečkem jako stvořeným pro svatby všeho druhu. Ve Štáblovicích na tomto místě jsem byl před rokem na svatbě. Maminka, které jsem hrál před deseti léty svatby, chtěla zahrát i pro svou dceru právě v tomto resortu. Tak jsem si udělal výlet a přespal v nedalekém Hradci nad Moravicí. Stejně jako v loňském roce jsme tuto svatbu spojil s výletováním po Slezském okolí, kam se dostanu opravdu jen zřídka.

Svatební veselí v barvách podzimu

Resort Štáblovice už jsem tady jednou v loňském roce představoval a i letos to vynechám. Jedná se o svatební místo, kde tvoří až 70 svateb za rok, takže bohaté zkušenosti jsou na místě a ani jiné obavy nepřipadají v úvahu, když si uděláte svatbu na místě, kteří se skutečně a právem dají označit za profesionály! Přesně takové služby DJ na svatbu nabízím i já od roku 2004 a v sobotu 21.10.2023 jsem zažil parádní veselku! Svatební obřad se konal hned vedle v kostele, který byl od resortu vzdálen jen silnicí asi 8 metrů. Svatební obřad byl tedy církevní a byl spojený spolu se  křtem dcerky Amálky našich novomanželů Markét a Tomáše. Začal v 11 hod. dopoledne a trval asi hodinu. Ještě nějaké focení a na svatební oběd měli hosté dorazit ccá v 12:30- Já přijel lehce po 11 hodině, abych měl dostatek času si vše připravit a to se taky povedlo. Svatebčané si užívali příjemného baboletního počasí, které v sobotu v den jejich svatby bylo úžasné a teploty atakovaly hranici 25 stupňů!
Oběd s rodinou a asi padesátkou nejbližších a přátel byl pohodový a zbytek odpoledne každý trávil na velké terase před zámkem. Na fotografie se určitě podívejte na mé sociální sítě a rovnou zavítejte i Tiktok, kde najdete ukázku prvního společného tance. Jako DJ na svatbu jsem novomanžele pozval na taneční parket okolo 18 hodiny, ale po první sérii ještě přišly na řadu svatební hry. Na programu byl novomanželský kvíz se zvedáním bot a taky svatební vtipná tombola, kterou si moderoval svědek ženicha sám. Já měl v režii svatební kvíz. Až někdy po 20 hodině se rozjela neskutečná smršť suprové párty, která nabídla na přání nevěsty spousty českých písniček. Přesně na ty také vždy na každé svatbě spoléhám a osvědčily se i zde na tomto krásném místě na této krásné veselce. Hudba na svatbu je prostě strašně důležitá a já osobně ji stavím v pomyslném žebříčku na místo, kde je i jídlo nebo fotograf. A vězte, že jako DJ na svatbu už za sebou mám ledacos…. Např. svatbu, kde byl pouze počítač, taky svatbu kde byl nějaký amatér, který do mikrofonu neřekl ani jediné slovo a tak bych mohl ještě pokračovat….Nikdy DJ na svatby nepodceňujte!
Já musím poděkovat za milé jednání se všemi svatebními hosty, s novomanželi jakbysmet. Byla to fajn veselka na kterou budu vzpomínat v dobrém jako vždy a musím taky zmínit milé hodnocení od nevěsty Markétky. Sami se podívejte, proč doporučuje mé služby svatebního moderátora a DJ na svatbu! Váš Petr Berka

 

Zámecký resort Štáblovice

a svatba Markér a Tomáše v sobotu 21.10.2023[/caption]

Svatba na svatebním místě v resortu Štáblovice

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023