DJ na svatbu

Hospůdka U Kozů Potvorov 11.11.2023

DJ na svatbu Plzeňský kraj

Sobota 11.11.2023 a Sv. Martin a hlavně ten dobře zapamatovatelný datum 11.11.2023 . Pro nás muže se dobře výročí pamatují a tak možná proto byla v plánu tahle hezké vesnická podzimní svatba v Plzeňském kraji v malebné obci Potvorov. Zde se nachází moc hezký sál, který prošel rekonstrukcí a je součástí hospůdky U Kozů, kde se svatba odehrávala. Své ANO si řekla Adélka s Lukášem. Pohodový pár, který si pro svůj velký den vybral DJ na svatbu právě mně. V Plzeňském kraji resp. na hranicích Plzeňského kraje, jelikož Kralovicko uzavírá hranice Plzně severu. Standardní obřad proběhl na louce nedaleko místa konání hostiny ve 13 hodin. Proběhlo jen rychlé focení, teplota vzduchu se pohybovala na 6 stupních, takže na žádné velké focení venku to nebylo. Chtěl jsem hlavně říct, že Lukáš tedy ženich je myslivec a na svatbě měl spousty přátel. Jeli tedy hned po obřadu traktorem jako první v koloně do které jsme se náhodou taky zapojil cestou do Potvorova. Já měl sice dorazit až na 14 hodinu, ale jezdím vždy raději o něco dříve a taky jsme viděl vše, co se chystalo před vchodem do sálu. Novomanželé dostali za úkol společně rozřezat poleno. Na fotografie se podívejte jako vždy na Facebook nebo Instagram

V Plzeňském kraji je DJ na svatbu Petr Berka doma!

Když si všech asi 75 svatebních hostů usedlo ke slavnostní tabuli, dostali hovězí vývar a následovala vynikající svíčková na smetaně s domácími knedlíky! Následovala pasáž, kdy se po obědě hosté začali bavit mezi sebou, naši novomanželé prozatím odjeli na odpolední focení a po jejich návratu jsme šli na novomanželský dort. I ten byl naprosto úžasný a všichni si pochutnali a vychutnali i odpolední kávu. Čas běžel, svatební oslava v plném proudu,  muzika hrála hezky do podkresu a družičky nevěsty Adélky nelenily. Připravily pro novomanžele spousty aktivit, jako třeba předání daru, novomanželskou tombolu, která nebyla až tak tombolou, ale spíše dražbou. Bylo to hodně podobné jako svatební tombola, kterou normálně znáte, jen s tím, že každý lísteček a každá cena prošla dražbou. Někdy se vybralo 30,- a někdy i 3000,- a já myslím, že to bylo hodně fajn a dražba se povedla:-) 
Jako zkušený DJ a moderátor jsem byl ve střehu a čekal na povel, abych zahájil novomanželský tanec. Ten nakonec přišel až o něco déle než bylo původně v plánu. Měl být na 17 hodinu, ale vzhledem k aktivitám jsme taneček „šoupli“ až mezi 19-20 hodinou. Jako DJ na svatbu jsme měl zahrát společnou písničku Naše cesty od Marka Ztraceného a následovala série pro všechny svatebčany. Přesně, jak jsme předpokládal, hrála se převážně česká a slovenská muzika, hodně devadesátek a hodně bigbeatové muziky, taková klasika hudba na svatbu. Pro novomanžele bylo také nachystáno překvapení od družiček, bylo to půlnoční překvapení, které ale na řadu přišlo kolem 22 hodiny. Pro nevěstu to byl hodně náročný den a tak se chtěli s Lukášem odebrat k odpočinku. Půlnoční překvápko od holek se taky povedlo a my jsme si užívali svatební oslavu v Plzeňském kraji až do půlnoci, kdy jsem se jako DJ na svatbu s hosty rozloučil a popřál dobrou noc! 
Děkuji Vám, že jste dočetli až sem! Doufám, že jste se díky pár řádkům alespoň na chvíli ocitli na této krásné svatbě Adél a Lukáše a zase z příští svatby se těším tady s dalším reportem. Váš DJ na svatbu a svatební moderátor Petr Berka! 

PS: málem bych zapomněl?! Na ukázku prvního společného tance se podívejte na Tiktok

Svatba Potvorov Adél a Lukáš 11.11.2023[/caption]

Adél a Lukáš před hostinou na jejich podzimní svatbu na den svatého Martina dostali speciální úkol

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023