DJ na svatbu

Svatba lovecký penzion Frič 24.4.2024

DJ na svatbu Karlovarský kraj

Teda tohle byla pecka! Vlastně dvě bomby najednou! Mám na mysli svatební místo, které bylo přímo TOP a taky parádní veselka Dominiky a Jirky. Mé služby DJ na svatbu na Karlovarsku objednala nevěsta Domča, kterémě sledovala na Instagramu a ve výběru Djs na svou svatbu měla tedy jasno! Musím říct, že takové svatební místo jsem ještě neviděl! Absolutní pecka v Třebouni,pár kilometrů od Toužimi v Karlovarském kraji, kde jako DJ na svatby jezdím rád a kde jsem vlastně taky jako doma.
Tento penzion Frič je nový a je opravdu lovecký! Už když vstoupíte do restaurace, tak na vás dýchne atmosféra profesionálního lovu za kterým stojí pan majitel Frič. Úplně všude paroží, trofeje, fotografie z celého světa! Provozuje také loveckou agenturu, která často střílí zvěř v zahraničí. No a pochoutky ze zvěřiny taky nesměly chybět to je jasné!
Pojďme ale na svatbu Domči a Jirky. tenhle sympatický pár už se na svůj den těšil. Plánovali malou veselku do 15 lidí a tohle je něco, čemu absolutně rozumím. Jen nejbližší rodina a pár kamarádů a stačí to! Zábava to byla moc hezká a já osobně mám rád malé svatby, protože snáz a rychleji proniknete do kruhu jejich přátel a rodiny v tak krásný den.

Svatba na Karlovarsku i ve středu

Ano termín svatby byl ve středu.., To bylo 24.4.2024 a proč neudělat veselku uprostřed týdne? Já tomu rozumím a osobně bych se ženil klidně i v pondělí, ale tady vlastně nejde ani tak o dny,jako spíše o čísla! Datum svatby 24.4.2024 byl pro oba hodně důležitý a tak si řekli ANO na tomto nádherném místě, na loveckém penzionu Frič v Třebouni.
Ve svatební den hodně foukalo a teplota padala právě na Karlovarsku v ten den i pod nulu a tak proběhl svatební obřad opravdu ryhchle. Podívejte se na fotografie. Je tam vidět i sníh skoro na konci dubna:-) Všechny fotky jsou jako vždy na Instagramu nebo na Facebooku a když už jsem u těch sociálních sítí, tak ještě malá ukázka novomanželské tance na Tiktoku.
Jako zkušený DJ jsem si poradil i s tak malou svatbou, jako byla tahle Dominiky a Jirky. Hráli jsme jenom hity! Takový svatební DJ na Karlovarsku a nejen na Karlovarsku musí mít absolutní cit pro výběr správné hudby. Hudba na svatbu byla spíše záležitostí českých a slovenských písniček, ale také hodně devadesátek. Hosté tančili až do půlnoci a svatební hry? Těch taky bylo! Hráli jsme novomaželský kvíz se zvedáním bot nebo židličkovanou atp. a došlo i na oblíbenou svatební tombolu, která měla si největší úspěch.
Moc hezká svatba a příjemní lidé. Na tuto veselku budu ještě dlouho vzpomínat! Dominice a Jirko vše nejlepší v životě a díky za krásný e-mail! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

PS: moc milé hodnocení mých služeb DJ na svatbu Kalrovarský kraj mi přišlo do schránky…Děkuji!
Moc milé hodnocení mých služeb DJ na svatbu od nevěsty Dominiky mi přišlo do e-mailu

Svatba 24.4.2024

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023