DJ na svatbu

Svatba statek Slatina 18.5.2024

DJ na svatbu Domažlice

Víkend je tu a stejně tak i po čtvrtečním firemní večírku v Železné Rudě, kde jsem byl jako DJ na firemní večírek další krásná svatba na Domažlicku, konkrétně u Poběžovic se nachází statek Slatina. Na tohle místo jsem již v minulosti dostával několik poptávek, ale vždy jsem byl obsazený v poptávaném termínu, tak to vyšlo až v sobotu 18.5.2024 na svatbě Jany a Filipa. Ti si mé služby DJ na svatbu Domažlice objednali asi rok dopředu a já se těšil! Tento pár, resp. nevěstu jsem znal dlouhá léta, jelikož znám dobře i jejího tatínka se kterým jsem pracoval na největší diskotéce v Plzni v devadesátých letech. Já tam hrával (disko Aréna) a on byl za barem. Jana s Filipem měli na tento statek pozvanou asi padesátku svatebních hostů převážně rodinných příslušníků a taky kamarádů. Svatební obřad byl jeden z požadavků, takže i ten byl v mé režii a byl naplánovaný na 13 hodinu. V tu sobotu 18. května bylo takové zamračené počasí a občas i sprchlo, ale obřad byl naštěstí bez deště. Jen co zaznělo společné ANO se svatebčané odebrali na focení do moc pěkného statku, který měli v pronájmu. Zde se vejde asi 20 svatebních hostů, kteří mají kde přespat, zbytek musí buď domů nebo hledat penziony v blízkém okolí Poběžovic, Hostouně a nebo ještě v Domažlicích. Jako DJ na svatbu Domažlice jsem se na tohle místo opravdu těšil, jediná skvrna na tom všem je, že musíte zaparkovat na parkovišti a nenajíždět automobilem na trávník, kde si v klidu vyndáte všechny těžké a potřebné věci a přeparkujete. Zde jsem měl ale zákaz, což v dnešní době považuju za totální nesmysl. Mnohem více poškodíte trávník, když tam stojíte přímo na místě a přešlapujete. To byla jediná „kaňka“ na tomhle jinak pěkném svatebním místě na Domažlicku. 
Vše si tady obstaráváte jinak sami včetně cateringu. V tu sobotu ho tady připravovala restaurace Příšov a musím smeknout! Jídlo bylo moc chutné, vždy bylo všeho dost a mělo to úroveň. Nejinak tomu bylo i uplynulou sobotu na svatbě Janičky a Filipa na Domažlicku. 

 

Dokonalá svatba na Domažlicku

Statek Slatina patří mezi oblíbená svatební místa. Málem bych zapomněl, abyste se podívali z této krásné svatby na fotografie, které jsou tradičně na Facebooku a také Instagramu. Svatby jsou jsou nádherné a i proto se zdejší statek stává oblíbeným a vyhledávaným svatebním místem v regionu na Domažlicku. My se ale vrátíme na svatbu Jany a Filipa na sobotu 18. května, kde asi padesát svatebních hostů bylo svědky krásné veselky. Jana nevěsta měla také představu o hudbě a vše ji hrálo do karet. I přesto, že se známe, tak její požadavek byl skvělá hudba   na svatbu a taky zkušenost, protože ne každý si poradí s výběrem hudby pro každého svatebčana. Zkušený DJ na svatbu by si poradit měl a já, jelikož dělám svatby od roku 2006 a vlastně i každý víkend, tak si dovolím tvrdit, že patřím mezi ty nejzkušenější svatební DJ

Na této svatbě po polévce následoval raut, kde byla i dokonalá svíčková na smetaně nebo kuřecí roláda a další výběr z hlavních chodů si všichni pochutnali. Následoval svatební dort a svatební hry se tentokrát moc nehráli. Oba dva novomanželé si svatební hry moc nepřáli, ale ostatní si přáli tanec. A proto jsem novomanžele pozval na taneční parket až ve večerních hodinách okolo půl osmé, kdy už byla ta správná nálada a hosté se chtěli bavit u muziky. Jako DJ na svatbu a svatební moderátor jsme se představil všem svatebčanům, popřál hezký večer a zmáčkl tlačítko play na přehrávači. A už to jelo. Hořely, padaly hvězdy byla svatební písnička Jany a Filipa a svatební oslava se po oficiálních tancích dostávala do tempa. Ještě připomenu první tanec, který je k vidění na Tiktoku. Večerní párty program představoval muziku pro všechny generace! Hrál se hodně australský big beat, ale i ten český a pro ostatní také hodně devedesátek a vůbec zase vládla i zde na této svatbě hodně česká muzika všeho druhu. Byla to opravdu zábava, kde se hosté věnovali tanci a prakticky se nestalo, že by na tanečním parketu někdo chyběl! Tohle už jsme dlouho nezažil coby svatební DJ Domažlice na statku Slatina. 
Reprodukovaná muzika hrála do 02 hodiny ranní, kdy jsme se s novomanželi rozloučil a odjel domů. Nicméně přeji Janě a Filipovi jen to nejlepší v manželství. Jejich kamarád, ale taky DJ na svatbu Domažlice. 

DJ na svatbu Domažlice statek Slatitna
DJ na svatbu Domažlice na statku Slatina

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023