Svatba Kopanský mlýn 30.8.2024

DJ na svatbu Praha Tuchoměřice

Před námi poslední srpnový víkend a na svatby poměrně bohatý! V pátek 30.8.2024 si mé služby DJ na svatbu Praha objednal Martin s Catalinou. Možná už to jméno nevěsty tak trochu napovídá, že se nejednalo o českou nevěstu, nýbrž z Moldávie. A ani ženich nebyl z naší země, ale zo Slovenska. Už jsme jako svatební DJ odehrál mnoho takto zahraničních svateb a tahle byla asi ta nejmenší. Čítala do 15 lidí i se svatebními dodavateli včetně mě jako DJ na svatbu Praha.
Mezi požadavky najdeme i nazvučení svatebního obřadu, který proběhl oficiálně v Roztokách u Prahy a v Tuchoměřicích, tedy na místě hostiny již jako neoficiální. Je to údajně takto nastavené pro cizince. Pojďme si ale představit svatební místo. Kopanský dvůr Tuchoměřice. Tohle jsem slyšel vůbec poprvé. nachází se kousek od Prahy, kde je klid, pohoda a čistá příroda kolem vás včetně specifického aromá od zvířat jako jsou koně, krávy atp. Tohle je přímo jezdecké centrum a restaurace. podívejte se na fotky. najdete je na Facebooku a Instagramu.
Tak tedy neoficiální obřad v Tuchoměřicích měl začátek ve 12.30 hod. V pátek 30.8. byl další tropický den a teploty stouply na 30 stupňů. Svatební obřad byl výborný! Už jsem zažil, že ženich dorazil na koni, na kole, ve Ferrari, ale traktorem? To tady ještě nebylo! Bylo to super a u svatebních hostů tento příchod měl neskutečný úspěch! Za to nevěsta si potrpěla na pohodu a přijela krásným BMW. Obřad vedl poslanec České republiky, kamarád a jeho jméne uvádět nebudu, protože jsme ho zapomněl:-)

Zkušený DJ na svatbu v Praze

Mám rád malé svatby! Opravdu krásně proniknete do rodiny a lidí se vás oblíbí prakticky ihned. I to byl případ téhle malé svatby Martina a Cataliny, kterou jsem měl tu možnost moderovat jako DJ na svatbu Praha. Jakmile proběhl svatební obřad, kde zazněla ta správná a oblíbená hudba na svatbu, tak se v horku svatební hosté rozprchli vyhledat alespoň trochu stínu, i když probíhalo lehčí focení. Zábava začala pozvolna po obědě, kde se podávalo kuřecí prso. nechyběl také vynikající předkrm nebo polévka s hovězím vývarem a játrovými knedlíčky. Jídlo pecka! A to samé i večer v rautu. Zde není opravdu co hodnotit. Kuchař dělá restauraci a zde si na vymazlená jídla prostě potrpí, to bylo poznat. Svatební oslava byla výborná a taky moc dobrá, takže chutnala opravdu všem! Zábava začala i díky horku až pozvolna během podvečera a postaral se o ní tatínek ženicha, který vybíral oblíbené nejenom slovenské pecky. Došlo i na Marka Ztraceného, Michala Davida a nebo Karla Gotta! Muzika byla opravdu poskládaná pro všechny i pro pro hosty z Moldávie z nevěsty strany. Jako zkušený DJ již mám pár takových zahraničních svateb odehráno, takže nic nového. Navíc tito hosté byli tak příjemní, že mě okamžitě přijali mezi své, jako bych byl členem jejich rodiny. Jako svatební DJ a moderátor musím opět konstatovat, že miluju tyhle malé svatby!
Catalinko a Martine, děkuji za pozvání! Svatbu jsem si užil a doufám, že i vaši svatební hosté?! Ať se Vám daří a mějte se parádně! Váš DJ na svatbu a svatební moderátor – Petr Berka!

PS: V sobotu 7.9.2024 mi na Google přišlo tohle milé hodnocení. Koukněte na ZDE

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023