Svatba Pivovar Pod Lípou Kyšice 31.8.2024

Krásná svatba u Plzně

Poslední srpnová sobota s datem 31.8.2024 a po včerejší krásné svatbě v Praze jsem se těšil, co mi asi přinese dnešní veselka takřka na novém místě. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Veronika se svým dnes již manželem Jardou. Svatební oslava se konala v Kyšicích, asi 4km od mého baráku, takže jsem to neměl daleko na místo činu. V Kyšicích asi 2 km za Plzní je nový Hostinec a pivovar Pod Lípou. Celý byl obsazen si 80 svatebními hosty pro novomanžele Verču a Jardu. 
Požadavky z jejich strany byly včetně nazvučení svatebního obřadu, který se konal od hostince na návsi asi 30 metrů. Na všechny fotky koukněte do galerie na Facebook nebo Instagram. Oba novomanželé si svatbu rezervovali ne dlouho dopředu, jelikož Jarda je voják ČR a byl nasazen na speciální zahraniční operaci. Veronika doma s jedním dítětem a další bylo na cestě, takže vše muselo klapnout právě v tento termín. Vlastně i mé služby DJ na svatby si snoubenci rezervovali na poslední chvíli, kdy se mi náhodou uvolnil tento termín. Svatební oslava měla začátek ve 14 hodin, o hodinu dříve byl na programu standardní svatební obřad místních zastupitelů. Po tom co zaznělo ANO, tak proběhlo focení, které v tom horku svatebčané zvládli na návsi, kde se i částečně schovávali pod stromy, kde byl příjemný stín. Na sluníčku asi 30 stupňů, takže počasí bylo objednáno! 

Svatební DJ Plzeň 

Svatební oslava se konala za penzionem pod velkou pergolou v zádní části, ale jak říkám, celý hostinec měli k dispozici svatební hosté. Já se po svatebním obřad přestěhoval pod pergolu, kde jsem rozprostřel a postavil svou techniku a čekal s personálem na svatební hosty, kteří dorazili na vteřinu přesně ve 14 hodin. Zde si nesedli na sál, ale byli na dvě skupiny. První menší byla nejbližší rodina dole a ostatní hosté pak v patře, kde byl pro ně připravený raut. Každý měl možnost včetně mě ochutnat něco z dobré a výtečné místní kuchyně. Musím pochválit i pana kuchaře, který se o mě staral, jako kdyby byl na place. Pořád se ptal, jestli mám všeho dostatek. Personál se choval vzorně na jedničku a byl moc ochotný! Jídlo bylo taky moc dobré a všichni si všechno pochvalovali a i já musím říct, že jídlo opravdu špička! 
Novomanželský tanec se plánoval na 17 hodinu a na jeho krátkou ukázku se podívejte na sociální síť  Tiktok
Svůj tanec měli i rodiče a pak i svatební hosté. Dále byly na programu i různé aktivity. Svatební hry jsme tentokrát nehráli, jak jsme psal, novomanželé měli malého kluka, který neustále vyžadoval pozornost svojí maminky. Na místě byl fotokoutek, strom štěstí, malování na obličej pro malé i velké a nebo i výborná zmrzlina, kde si dal každý ze stroje skvělou míchanou zmrzku! Večerní svatební oslava začala po grilování někdy okolo půl osmé až osmé a zprvu se moc tančit nikomu moc nechtělo i přes to úmorné vedro. Postupně se ale parket zaplňoval  a mezi osvědčenými hity čím dál tím více dostávaly prostor české a slovenské skladby, které měly zaručený úspěch. A na řadu přišly i rockovější, ale zase spíše české písničky.  Zase se potvrdilo, jak moc je důležitý cit pro výběr té správné hudby na svatbu.  správné hudby Jako zkušený DJ jsem si poradil s pohodovým večerem, kde nikdo nebyl náročný na nějakou jinou muziku, takže naprostá pohoda pro mě jako svatebního moderátora. Po včerejší svatbě, kde jsem byl jako DJ na svatbu Praha to byla dnes další krásná svatba a příjemní svatební hosté. Končili jsme někdy kolem hodiny po půlnoci, kdy jsme se s novomanželi rozloučil a popřál jen pohodové a šťastné manželství a tak poděkoval za pozvání na jejich krásnou svatbu, kterou jsme si užil byť jako DJ na svatbu a svatební moderátor.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023