DJ na svatbu

Karlštejn 8. 6. 2019

Tohle byla sobotní svatba Terezky a Daniela na romantickém místě místního romantického hotelu mlýn Karlštejn. Mé služby si rezervovala nevěsta Terezka a byla to opravdová náhoda, jelikož původní termín mi jiní klienti odřekli asi tři týdny před termínem. Spousty poptávek jsem na tento termín odřekl, ale to už tak někdy bývá, že se něco zvrtne a svatba se musí zrušit, což dopředu nikdy nevíte. Naštěstí Tereza měla podobný problém s tím, že její dj na svatbu její termín zrušil a vše se tak nějak potkalo a zřejmě to tak asi mělo být….

Já přijel na Karlštejn na 13hod, abych měl dostatečný klid a prostor postavit techniku na obřad, který jsem taky zvučil. Vše proběhlo podle scénáře, který si každý z nás dokáže představit a po gratulacích se novomanželé odebrali na focení. Následoval slavnostní oběd s rodinou a kamarády venku před hotelem. Pokud jste tam ještě nebyli, tak doporučuji! Svatby se tam konají i za nepříznivého počasí venku pod krytým stanem pro ccá 50 hostů na břehu Berounky. Fotografie najdete na facebooku nebo IG. V tomhle případě panovalo v sobotu příjemné červnové počasí a teploty okolo 28 stupňů. 

Zábava se rozjela jako vždy prvním tancem, který byl naplánován na 19hod. To je podle mě tak akorát, protože ještě čeká hosty večeře a my jsme ten čas nahradili soutěžemi. Pro inspiraci se podívejte na seznam soutěží a svatebních her SEM. Následoval první tanec, tanec s rodiči a pak už to jelo až do ráááána…

Byla to jedna velká párty a hrálo se všechno od starších až po nejnovější songy na které hosté pařili až do půl třetí ráno. Ještě než se novomanželé odebrali do svých pokojů, tak mi přišli poděkovat za skvělou párty a jak sama nevěsta řekla: Kdybych se vdávala podruhé, tak vy byste byl jasná volba! Na její recenzi se podívejte také na facebook DJ na svatbu – Petr Berka! 

Bylo mi potěšením na této svatbě dělat zábavu! Díky!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023