DJ na svatbu

Yard Resort 9. 6. 2019

Nedělní svatební párty v Yard Resortu v Předbojích si objednal dlouho dopředu ženich Tomáš. S Tomášem jsem se potkal na jedné svatbě v Praze a byl nadšený z mých služeb a tak neváhal a objednal i na svou svatbu s Pavlínkou. Po sobotní svatbě jsem jel z Karlštejna kousek za Prahu do tohoto krásného hotelu, kde proběhl svatební obřad  a posléze v Sýpce i krásná hostina asi pro padesátku hostů.

Jako DJ na svatbu jsem nabídl služby nazvučení svatebního obřadu, který se konal nedaleko v zahradě areálu, který hosté využívají i jako golfové hřiště. Svatební hostina se konala, jak už jsem napsal výše, v Sýpce, kde se konají svatby každý víkend v sezóně. Vše proběhlo hladce a profesionálně. Bylo vidět, že svatby jsou zde na denním pořádku a tomu odpovídalo i chování místního personálu. Jídlo jako vždy dokonalé, vše připravené, načančané, no prostě super! 

Po slavnostním obědě, díky letnímu tropickému počasí, se svatebčané rozutekli do širokého okolí na procházku a nebo do stínu, jelikož teplomě ukazoval i přes 30 stupňů! Párty tak začala se zpožděním, ale do té doby měl Tomáš přání soutěžit a ukázat svatebčanům společné fotografie, jako takové překvapení. Přivezl jsem plátno i projektor a vše se promítalo na plátno. Sestřih pro novomanžele připravili svědci a měl vělký úspěch! Zábava začala až kolem osmé večer po večeři prvním tancem a tancem s rodiči. Poté jsme pozval i ostatní svatebčany na taneční parket, párkrát jsme přerušili párty kvůli svatebním soutěžím, na které se můžete podívat SEM. Tančilo se až do druhé hodiny ranní a jestli šel někdo ze svatby v pondělí rovnou do práce, tak to bylo asi dosti zajímavé po tak krásné svatbě a náročné párty:-)


Hrála se převážně starší muzika, novější, ale hlavně CZ a SK hity, které měly největší úspěch až do rána! Už dlouho jsem nezahrál tolik českých písniček včetně Arnoštka…Díky Pavlí a Tomáši za pozvání, nikdy na vaší svatbu nezapomenu!! Tomášovo reakci na mé služby si přečtěte na FB, ale fotografie najdete také na Instagramu. Hodně štěstí a díky za pozvání!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023