DJ na svatbu

Lipovka 28. 6. 2019

Mé služby DJ na svatbu si na pátek 28.6.2019 objednala budoucí nevěsta Lenka. Lenka chtěla provázet svatebním dnem od obřadu až po skončení. 

Pro společný vstup do manželství si Lenka se Standou vybrali moc hezké místo uprostřed hustých lesů, restauraci a hotel Lipovka u Nekmíře, který má bohatou historii a nabízí díky prostředí absolutní soukromí. Dovolím si tvrdit, že tohle místo u Nekmíře je ideálním místem pro svatbu. Zde se vám věnuje ochotný personál včetně pana majitele, který splní každé vaše přání svatebčanům. I na svatební obřad je zde moc hezká loučka se slavobránou a ozvučením. Nachází se prakticky hned vedle sálu, kde se konají svatby. Jediná nevýhoda je, že Lipovka je pro svatební párty dovolená do půlnoci kvůli hluku. Pokud vám nevadí, že zábava končí o půlnoci, pak budete spokojeni! Samozřejmě vás hned po půlnoci nevyhodí, jen budete bez hudby pokračovat s přáteli do 02 hod. ráno.


Na této svatbě Lenky a Standy bylo zhruba k padesátce hostů, kteří se chtěli bavit. Na mě bylo vybrat tu správnou hudbu na večerní párty a to se myslím povedlo. Tancovalo se na modernu, ale i na CZ a SK hity všech žánrů. Nevěsta Lenka mi po skončení svatby také poslal pěknou recenzi, kterou si můžete vyhledat na facebookovém profilu v záložce hodnocení služeb. 

Za vše moc děkuji a díky za to, že jsem mohl být součástí této krásné svatby a nového sympatického manželského páru! Děkuji:-)

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023