DJ na svatbu

Plzeň 29. 6. 2019

Druhá svatba v tomto poslední červnovém týdnu a tentokrát jsem zajížděl do svého domácího prostředí. S restaurací Kalikovský mlýn dlouhodobě spolupracuji a mé služby si objednala nevěsta Silva.

Obřad jak je zvykem na tomto místě zajištuje zdejší personál restaurace a probíhá asi 40m od venkovní terasy restaurace, takže žádné přejíždění a vše pěkně na stejném místě. Já dorazil po 16 hod. a zase jako vždy jsem nevěděl, co mě čeká. Neměl jsem žádné informace – jen info o prvním společném tanci. Přijel jsem na místo a zjistil, že skoro třetinu svatebčanů znám, takže výraz v domácím prostředí platil zde na této svatbě dvojnásob! 

Zase panovalo nad Plzní příjemné letní počasí a tak se celá veselka odehrávala venku u řeky. Na fotografie se určitě podívejte na FB. Tancovat jsme začali prvním tancem zhruha po 19 hod. a byl to večer v mé režii, jsem svatebčany zásoboval veškerou muzikou, kterou všichni dobře známe od 80. a 90. let včetně našich nestárnoucích písniček včetně těch rockových od Kabátů až po Divokýho Billa….Byla to skvělá svatba Silvy a Drahoše a já jim do života přeji hodně štěstí a Silvě ještě navíc děkuji za hodnocení.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023