DJ na svatbu

Na Štěpáně 21. 6. 2019

Byl pátek 21.6.2019, počasí nádherné a mě čekala další nádherná svatba kousek za Prahou v penzionu „Na Štěpáně“.

Téměř čtyři desítky svatebčanů všech věkových kategorií byli svědky, když si Iveta a Karel řekli své ANO a v tomto krásném penzionu je čekala svatební oslava. Já dorazil až na 15 hodinu, abych měl dostatek času si vše připravit včetně techniky. První novomanželský tanec byl naplánován na 17 hod. a posléze byly na programu ještě taneček pro rodiče. Po úvodních tancích, jelikož bylo dost horko se svatebčané fotili, bavili na terase penzionu a povídali si a uvnitř se posléze i soutěžilo. 

Svatební soutěže odstartoval v mé režii novomanželský kvíz, následovala soutěž rok s přáteli a další hry, jako poznávačka ženicha a nevěsty. Když jsme u toho poznávání, tak moc dobře vím, že tento sympatický pár se seznámil přes internetovou seznamku. Novomanželé a svatebčané byli strašně milí a všichni se bavili až do jedné hodiny po půlnoci, kdy byl naplánován konec svatební oslavy. Z muziky se hrálo všechno, ale především staré české pecky jako Karel Gott, Dalibor Janda, Michal David atd., ale došlo i na osvědčené oldies pecky jako Opus, Boney M, Abba nebo Beatles atd. 

Já jsem moc rád, že jsem byl součástí této krásné svatební oslavy, že si mě Ivetka pozvala a myslím, že jsem i zde odvedl dobrou práci! O tom si přečtěte na FB ZDE v hodnocení mých služeb a když už tam budete, koukněte i na další fotografie z této svatby. Novomanželům přeji krásný a šťastný život a budu se těšit na svatbě jejich kamarádů v roce 2020!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023