DJ na svatbu

Plzeň 15. 6. 2019

Další tropický červnový termín patřil svatbě Terezce a Braňovi. Hned na úvod musím říct, že nevěstu moc dobře znám. Když jako patnáctiletá poslouchala rádio, tak denně volala do pořadu jukebox na rádiu Kiss Proton, kde jsem moderoval právě písničky na přání. Pravidelně se taky vídáme na vánočních večírcích pro spol. Makro, kde Terezka pracuje a tak měla o výběru Dj-e na svou svatbu jasno.

Svatba asi o třiceli lidech z Čech i Slovenska se odehrávala v Plzni, v restauraci Kalikovský mlýn, kde je možnost v případě hezkého počasí mít párty i venku na terase hned u řeky. A že to byla párty se vším všudy nemusím připomínat. Nevěsta a její kamarádky měly rády hity z 90.let jako třeba Snap, Twenty 4 Seven, Mr. President, Masterboy a další. Hrála se převážně taneční muzika a pro hosty ze Slovenska to byly i slovenské pecky od Elánu, Teamu, Adama Durici a dalších. V pozdějších hodinách už to byla moderna a latinsko-americká klasika. Tancovalo se až do ranních hodin a já děkuji, že jsem byl pozvaný na tuto svatbu Terezky a Braňa, měl také své místo u stolu a svatbu si taky náležitě užil! 

Všechny fotky ze svatby najdete na facebookovém profilu ZDE.

 

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023