DJ na svatbu

Plzeň 6. 7. 2019

To byla panečku zase svatba! Mé služby si objednal Tomáš, který vybíral podle recenzí Dj na svatbu a taky moderátora, který by avizoval do mikrofonu, co všechno se bude v nejbližších minutách na jeho svatbě s Miry dít. 

Po krásném svatebním obřadu se celá veselka konala na ideálním místě. Již jsem toto místo několikrát chválil a jezdím tam hrozně rád. Je to hotel Gondola v Plzni, který má svůj krásný čistý sál pro ccá 60 svatebčanů a taky skvělé jídlo, které se servírovalo k obědu, ale i večer v rámci švédských stolů, což už je dnes na svatbách známá a ideální možnost dát si to, na co máte prostě v den daný okamžik chuť. 

Musím říct, že v tu sobotu bylo strašné horko! Zatímco ostatní měli v plánu letní radovánky u vody, Miry s Tomášem si řekli ANO na krásném a nedalekém místě plzeňského kostela. Obřad byl tedy církevní a oddávají můj oblíbenec a kolega pan Pivoňka. Tento pár už měl děti, bydlení vyřešené a tak chtěli jen razítko, že jsou svoji a vše řádně oslavit s nejbližšími! A to se také povedlo! 

Zábavu jsme začaly standardně prvním společným tancem do kterého zapojili novomanželé i svoje děti a poté byl programu ještě taneček s rodiči. I zde pravidelně každému ukapávaly slzy z tak hezké chvíle, kdy tančíte s maminkou nebo tatínkem a děkujete mu za skvělou výchovu, za dětství no prostě za všechno! Tancovalo se zhruba do půlnoci a tancovalo se opravdu ve velkém. I já sám byl mile překvapen, že svatebčané v tom horku mohou takhle vydatně tancovat, ale dalo se, když byla místnost klimatizovaná a správně dohlížíte nad svým pitným režimem:-) A že to všechno teklo proudem o tom snad nemusím ani psát….

Chci jen poděkovat za skvělou svatbu! A hlavně za projevenou důvěru ženicha Tomáše, který mi po svatbě pak napsal i jedno moc hezké děkování. Díky za všechno! Foto z této svatby najdete na FB profilu!

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023