DJ na svatbu

Praha 11. 9 . 2019

Byla středa 11. 9. 2019 a mé služby si objednala Kristina žijící trvale v zahraničí. Po prvně napsaném mailu si veškerou elektronickou komunikaci převzala její maminka, také žijící v zahraničí, myslím, že v USA. Maminka chtěla pro svou dceru hlavně zkušenost a proto objednala mé služby. 

Svatba proběhla na krásném místě, které je také jak stvořené pro svatební hostiny a to luxusní hotel Chateau St. Havel na Praze 4. Ideální místo pro romantický obřad a hostinu a to vše na jednom místě, takže žádné přejíždění atd. Čím více se blížil termín svatby, tím více jsme řešili detaily svatby a obřadu. Jak jsem psal výše, maminka nevěsty spoléhala na zkušenost se svatbami a jelikož jsem na tomto místě již několikrát byl, tak jsem napsal, kdo bude hrát na obřad? Obřad byl sice ve znamení živé hudby v podání skvělé kapely, ale ozvučení mluveného slova oddávajícího a překladatelky bylo potřeba také nazvučit. 

Obřad začínal v 15 hod. a byl opravdu moc dojemný a plný romantiky. Vše obvykle trvá několik málo minut, ale tím, že se vše překládalo do AJ, tak se čas prodloužil. To ale vůbec nevadilo, příjemné počasí přálo a tak byla středa příjemným zpestřením zářijových svateb uprostřed týdne! Hostina byla v plánu na 16 hod., ale všichni dorazili do přilehlého stanu o 30 min později. Myslím, že to v tu chvíli nikomu nevadilo. Polovina hostů byla ze zahraničí a tady je velká výhoda v jazykové bariéře. Místní provozní restaurace všechny svatby uvádí a zároveň překládá do angličtiny. 

První tanec byl na programu na 18 hod. a poté vypukla svatební párty a hrála se převážně zahraniční hudba od 60. do 90. let. Z českých interpretů hrál pouze Karel Gott, Michal David a skupina Divokej Bill. To byla muzika na které jsme se domluvili, aby domácí hosté z ČR si přišli na své. Párty pokračovala v přilehlém vyhřívaném stanu a po 22 hod. jsme se přestěhovali k baru do budovy hotelu hned vedle kaple. To stěhování je zde na každé svatbě z důvodu rušení nočního klidu, ale je to otázka 5 min přenést stůl s technikou a reprobedny na stojanech o pár metrů (asi 10m) dál do uzavřených prostor. 

Fotografie z této svatby najdete také na FB profilu DJ na svatbu. Odkaz samozřejmě přidávám ZDE.

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023