Svatba Farma Dvorec 14.9.2024

Svatební pařba na farmě Dvorec

Byla tu další zářijová sobota s datem 14.9.2024 a mé služby DJ na svatbu si objednala na poslední chvíli nevěsta Míša a to na farmu Dvorec u Radnice.  Bylo to na poslední chvíli a to  doslova, protože já měl tento datum rezervovaný pro jinou svatbu, ale nakonec se svatba musela odložit o pár měsíců, takže jsem měl volný termín a domluvil se s Míšou a Fandou. Se snoubenci jsem měl pouze video hovor, žádná schůzka neproběhla, jelikož jsem ani nezvučil svatební obřad a tudíž nebylo třeba se domlouvat na hudbě k obřadu. Ten měli zajištěný z farmy Dvorec, což bude služba, která bude v jejich nějakém svatebním balíčku. Svatební obřad proběl v 13 hodin a proběhl dole u rybníka, kde se běžně dělávají svatební obřady. Já jako svatební DJ již na tomto místě jednou byl, takže jsem nejel do neznámého prostředí. Navíc za barem i moje známá se kterou jsem se viděl taky jako DJ na svatby na svatbě v nedalekých Radnicích v krásném hotelu Hůrka. Taky mimochodem moc pěkné místo, kde jsem byl v loňském roce. 
Na této farmě jsme byl těsně před covidem, nechci teď zdlouhavě pátrat, ale příspěvek najdete určitě i na mém Facebooku z roku tuším 2020. A když už budete na sociálních sítích, tak i na Instagramu najdete pár fotografií z této svatby Míši a Fandy. 

Neskutečná svatební jízda ve Dvorci 

Jak už bylo řečeno, svatební obřad zajišťoval zdejší penzion. Ani tedy nevím přesně jaká hudba na svatbu zněla z reproduktorů při obřadu. Jako DJ na svatbu Plzeň jsme byl objednaný na 14 hodinu resp. 13 hodinu, abych si vše přichystal než dorazí svatební hosté z obřadu a posléze i z focení. První novomanželský tanec byl naplánovaný na 15:30 hodinu, ale to je čas, kdy svatební hosté ještě dojídali. Jídlo zde bylo vyřešeno cateringem pro všechny, takže já osobně měl polévku s knedlíčky a pak nějaký řízek a svatební dort jako sladkou tečku po dobrém obědě. Čas na první tanec byl zbytečně naplánovaný na odpoledne. Raději všem doporučuji až po 18 nebo 19 hodině. Jako zkušený DJ vím o čem mluvím a vězte, že pár (stovek) svateb jsem již zažil:-) 
Tancovat se skutečně začalo až po 18 hodině. Navíc jsme po oficiálních tancích jako DJ na svatbu Praha vyhlásil taky hod kyticí a zahrál pár písniček pro děti. Oni se vlastně přidali i dospěláci a byla to hodně vysoko na začátku postavená laťka. Krátkou ukázku tentokrát nenajdete na Tiktoku. Najdete tam dlouhé video z této svatební pařby. Určitě doporučuji se podívat! Tahle svatební oslava byla neskutečná jízda, jak již nadpis videa napovídá. Mimochodem tam také najdete i krátké video z hodu kyticí. Novomanželé neměli na hudbu nikterak zvláštní požadavky. Téměř vždy jako Zkušený DJ a moderátor odhadnu hudební vkus svatebních hostů. Zde se hrály převážně devadesátky a pak také české skladby. Nesmím zapomenout i na svatební hry, které měla ve své režii svatebčanka Katka. Prodávala se svatební tombola, hrál se novomanželský kvíz se zvedáním bot a taky novomanželé nachystali svatební tombolu. Jako DJ na svatbu jsme dlouho nezažil takhle skvělou svatbu! Ano jsem na krásných svatbách týdně a vždy se paří, ale tuhle svatbu řadím mezi party o něco výš. Nevím, jak bych to popsal a nechci nějak „snižovat“ jiné svatební oslavy, ale tahle byla opravdu skvělá. Jak říkám, celé video najdete na Tiktoku. Já moc děkuji za pozvání, i když jako DJ na svatbu a svatební moderátor, i tak jsem si svatbu pořádně užil stejně jako svatební hosté a novomanželé, kteří mě při odjezdu poděkovali a dali i výslužku! Moc děkuji a přeji pohodové manželství!
Váš DJ na svatbu Petr Berka! 

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023