Svatba Barokní Špejchar Tlučná 7.9.2024

DJ na svatby v Tlučné na krásné svatbě Naty a Máry

Sobota 7.9.2024 a mé služby DJ na svatby si objednala nevěsta Natálka spolu s Markem. Tady musím připomenout fakt, že mi už jsme se viděli v roce 2017 na jejím maturitním plese, kde jsem byl její třídou objednaný jako moderátor na maturitní ples. Dokonce znám i rodiče Natálky a znal sem i některé svatební hosty mezi pozvanými hosty. Po dlouhé době jsem je rád viděl a rád poklábosil. Svatební oslava probíhala v Tlučné, což je kousek od Plzně a je to poměrně nové místo. Barokní Špejchar je rekonstruovaná budova a od roku 2006 je to restaurace a penzion. Já jako DJ na svatby jsem se o místu dozvěděl až když mě objednávali Naty s Markem. Přikládám taky odkaz na oficiální stránky Barokního Špejcharu.  Zde se nachází asi 5 pokojů a dokonce ani restaurace po vás nechce žádné nájemné na svatbu a to je taky v dnešní době nehorázných částek za různé stodoly příjemné. Zkrátka a dobře moc hezké místo, příjemná obsluha a výborné jídlo. Ostatně na jídle dnes stojí každá restaurace. Jako DJ na svatbu jsem zde byl pozvaný, abych měl na starosti hlavně hudbu a zábavu. Taková hudba na svatbu musí být i v příjemné atmosféře i na svatební obřad, který začínal v 13 hodin. Jako vždy jsme přijel o hodinu dříve a vše si připravil uvnitř na svatební oslavu a ven na zahrádku, kde proběhl církevní obřad. Svatební obřad trval s focením asi hodinu a v 14:00 už na svatební hosty čekala vynikající polévka a ještě lepší svíčková na smetaně s karlovarskými knedlíky. Všichni se možná olizují ještě teď!

Večerní tancovačka v rytmu CZ hitů podávaná od zkušeného svatebního DJ

Po slavnostním obědě se svatební hosté věnovali hlavně novomanželům, ale také dodržování pitného režimu. Bylo horko, v sobotu 7. září šplhaly teploty přes 30 stupňů, takže jsem nepředpokládal, že se začne tancovat hned odpoledne, ale to jsem se mýlil! Tancovat začali novomanželé, kteří měli svůj první společný tanec a posléze zazněla písnička i pro rodiče a následně i pro svatební hosty. Krátkou ukázku společného tance najdete tradičně na Tiktoku. Večerní svatební oslava v mé režii a jako svatební DJ Plzeň jsem začal s večerní party až po 19 hodině.  I tak ale relativně brzy, kdy bylo pořád horko. Jako Zkušený DJ moc dobře vím, že v neklimatizovaném sále jsme při sebemenším pohybu hned na výměnu košile, ale to nebyl případ téhle krásné svatby! Zde tancoval každý kdo měl nohy de facto od první písničky až do poslední. Svatební hry jsme hráli např. novomanželský kvíz, ten probíhal venku na zahrádce, tam kde byl i svatební obřad. Mimochodem prohlédněte si fotografie tohoto krásného místa na Facebooku a Instagramu. Jako DJ na svatbu Plzeň a svatební moderátor  jsem tentokrát svatební hry přenechal sestřičce nevěsty, která si během večera také připravila i tombolu, kterou následně s přítelem vydražila a novomanželům tak předala ještě větší finanční obnos než kdyby se prodaly pouze losy samotné. Svatební zábava se podávala v rytmu CZ a SK hitů a taky devadesátek. České písničky ale měly největší úspěch a jak jsem psal, tancovalo se do 02 hodin do rána. Jako DJ na svatbu Praha jsem si každý okamžik v Tlučné se svatebními hosty užíval plnými doušky. Dlouho jsem je neviděl a byli opravdu moc fajn. Vlastně některé včetně rodičů nevěsty znám od školních let! Natálko a Marku, moc děkuji za pozvání a zřejmě se vám svatba i líbila, když jsme mi napsali na Instagram pod váš článek, že děkujete! I já jako svatební DJ děkuji a přeji šťastné a pohodové manželství! Váš DJ na svatbu a svatební moderátor Petr Berka! PS: v sobotu 21.9.2024 mi dorazilo od Naty tohle krásné hodnocení na Facebook DJ na svatbu v Tlučné u Plzně Ta správná svatební oslava v Tlučné u Plzně[/caption]

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023